Diverse bøker

I denne kategorien er de bøkene som jeg ikke synes passet inn i de andre kategoriene som jeg har opprettet. Humor- og diktbøker har fått en sentral plass i denne kategorien.

Skriv bedre

BOKOMTALE: Leseeksemplar fra

En håndbok for deg som raskt og effektivt vil skrive ordene som virker, både på jobb og på Facebook. Du finner alt du trenger om rettskrivning, men også rådene som gir skrivingen din mål, mening og virkning. Du kan slentre gjennom boken fra begynnelse til slutt, eller bruke den som et oppslagsverk. Forfatteren har levd av å skrive i 40 år, og han har redigert tekster og gitt råd om å skrive nesten like lenge. Han vet hva du trenger: en lettlest bok som gjør tekstene dine bedre.


Forfatter: Bård Borch Michalsen
Forlag: Spartacus
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 139
Format: Heftet
Kilde: Leseeksemplar

Min mening:


Om forfatteren:
Bård Borch Michalsen (f. 1958) er utdannet medieviter og har jobbet som journalist og redaktør det meste av livet. Michalsen har skrevet bøker blant annet om mediehåndtering, profesjonell PR, informasjonsarbeid og om kommategnet, og han holder kurs og foredrag om de samme emnene. Michalsen underviser i profesjonell kommunikasjon ved Universitetet i Tromsø.

 

Tilfeldig artikkel:

Skjebneøya
: BOKOMTALE: Skjebneøya av Lucy Clarke. Leseeksemplar fra Bonnier

Søstrene Erin og Lori befinner seg på Fiji. Dagen etter skal de reise videre til en av de andre omliggende øyene. På kvelden krangler de, og Erin dukker ikke opp på flyplassen, som avtalt, morgenen etter. Etter en stund får hun beskjed om at flyet er sporløst forsvunnet.

Dette er ikke en troverdig historie, men den har god underholdningsverdi. Spennende og lettlest. Et snev av romantikk er det i historien også.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.