• Elisabeth Tveit

Bruk av metallteip

Denne gang er det KennyK som bidrar med Digitale stempel til oss jentene i DT her i Barnemix. De har tøffe stempler, så jeg anbefaler dere alle til å ta en titt på butikken til KennyK. Denne gang skal vi ha metall som inspirasjon til dere. Her er fremgangsmåten på hvordan jeg laget deler av kortet.

Jeg har metallteip som bakgrunn på motivet. Du kan få tak i slike teip på biltema eller jernvarebutikker.

Jeg teipet først metallteipen på et hvitt ark.

Deretter fant jeg frem min cuttlebug og embossed arket.

 

Jeg malte så med akrylmaling fargene rød, svart gull og til siist blått. Jeg lot det tørke litt mellom hver farge før jeg tørket malingen bort med et papir.

 

Jeg laget et kort på 15*15 cm, kuttet papiret slik jeg ville ha det og limte dem sammen.

 

 

Digistempelet heter J-Cool ,og er limt på med 3D puter. 3 lag for å få den høyden jeg ville på gutten. Jeg har kun brukt metallpynt på selve kortet. Ingen blomster denne gang.

 

Håper dere ble inspirert til å prøve noe lignende selv.

 

Tags: KennyK

Anbefalte krimbøker:

Liza Marklund: Jernblod

I denne siste boka om Annika Bengtzon får vi et tilbakeblikk fra historiene i de tidligere utgitte bøkene Studio sex og Fasadefall.

Annika søster Birgitta har forsvunnet. Det siste livstegnet er en sms: Annika, hjelp meg! Papirutgaven av Kvällsekspressen ser ut til å gå i graven. Med mindre det skjer et mirakel, kommer sjefsredaktør Anders Schyman til å gå inn i historien som den som la ned den svenske journalistikken. Imens pågår en profilert rettsak om et bestialsk mord på en uteligger. Dagene går og Birgitta kommer ikke tilbake. Forsvinningen innebærer at Annika blir konfrontert med sin kompliserte fortid.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.