Voksentoppens allergikokebok

Forfatter: Voksentoppen senter for astma og allergi
Leseeksemplar fra Damm

 Dette er kokeboka for alle med matallergi eller andre former for overfølsomhet mot mat.

Her får du oppskrifter på supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri - både med og uten gluten, egg, melk og nøtter. Endelig kan du kose deg akkurat som du vil!

Boka inneholder også nyttige råd og tips i forhold til matvareoverfølsomhet. Den er skrevet av overlege Ragnhild Halvorsen, klinisk ernæringsfysiolog Anne K. Bueso, kost-økonom Ann Eli Mavrakis og kokk Tommy Dypvik ved Voksentoppen senter for astma og allergi.

Fotograf Mona Gundersen har tatt alle bildene i boka.

Voksentoppen er et spesialsykehus for barn og unge med alvorlig allergi, astma og andre lungesykdommer, eksem og matvareintoleranse. Senteret har lang erfaring og bred kompetanse på feltet mat-allergi og -intoleranse.

Forlag: Damm, 2007

Cappelen Damm