Liseberg (Sverige)

Liseberg er en fornøyelsespark som ligger i Göteborg i Sverige. Med flere enn 35 morsomme attraksjoner er du garantert en fin dag med mye moro.

Les mer …

Skara sommerland (Sverige)

Skrevet av Anne Lise Johannessen .

Skara Sommarland reklamerer for å være Nordens største bade- og lekeland. De holder til utenfor byen Skara i Sverige. (13 mil nord-øst for Göteborg). Parken er delt i ulike områder; Vattenland, Motorland, Tivoliland og Lekland.

Av attraksjoner må nevnes bl.a. Gruvbanan som er en berg- og dalbane som er en spennende opplevelse for alle over 6 år. (men det må nevnes at det også var en morsom opplevelse for Anders på 4 år som ville kjøre omigjen og omigjen).

Sommarlandståget anbefales. Dette er en 15 minutters rundtur rundt i parken, hvor du kan få en liten oversikt.

Kottebilarna og Trafikstaden er fine aktivitet for de minste.

Ikke glem badetøyet. I parken finner du et fint vannland med basseng for alle aldre.

Hver dag er det underholdning i parken. Vi fikk med oss et spennende vannshow med stup fra 25 meter.

Når du blir sulten finner du restauranter, gatekjøkken og pannekakehus. Dere som vil ta med mat selv, kan benytte dere av Grillkullen hvor man kan grille medbragt mat mellom kl 12 og kl 18.

Av overnattingsmuligheter finnes både camping, hotell og vandrehjem i umiddelbar nærhet.

I Skara Sommarland betaler du kun inngangsbilletten og da er alle de 45 attraksjonene gratis.

[ Besøk Skara Sommarlands hjemmeside ]

Barnemix mener:

Vi hadde en fin helg i Skara med besøk til Skara Sommarland. Barnemix vil gjerne anbefale parken også til andre barnefamilier.

Selv overnattet vi på Stora Ekeberg Vandrarhem og hotell som ligger i gåavstand til parken.

A.S.A. Harrison: Dødelig taushet


Jodi Brett er vakker, rik og intelligent. Hennes mann gjennom 20 år, Todd Gilbert, er notorisk utro. Han har falt for en annen og er i ferd med å forlate henne.

Hun vet ikke nå at livet hennes i løpet av kort tid vil gå fra å føles strålende til å bli et helvete, og at hun kan komme til å gjøre ting hun aldri ville drømt om.

Les mer …

Ta en pause med helgeturer!

 
Når man har mye å gjøre i hverdagen, kan det kanskje være vanskelig å finne en hel uke eller to til å reise. Spesielt hvis man har lyst å reise mer enn en gang i året, når barna har sommerferie.

Det er ikke alltid lett å balansere et liv med familie, jobb og fritidsaktiviteter med reiseopplevelser. Men med helgeturer har du den perfekte løsningen! Du trenger bare én fridag fra jobben – eller ingen i det hele tatt - og barna kan du enten ta med deg, eller sikkert avlevere de hos besteforeldrene i en helg. På den måten krever det plutselig ikke den store planleggingen å komme ut på en herlig reise.

Les mer …

Lilleputthammer

I slutten av juli dro mamma, pappa, Mona Cecilie (12), Anders (8,5), bestefar, bestemor og boxeren Casi på tur til Lilleputthammer.

Les mer …

Celine Irgens Aagard: London


Ønsker du å se mer enn Buckingham Palace og Madame Tussaud? I denne boka finner du tipsene som gjør at du kan få noe helt spesielt ut av reisen.

Les mer …