Polaria

Polaria er et opplevelsessenterer som ligger sentralt i Tromsø. Her kan du bl.a. hilse på seler og andre ulike fisker. Det finnes en panoramakino, utstillinger og gavebutikk.

Les mer …

Treningsferie

Skrevet av Apollo .


En tydelig reisetrend de siste årene er trenings-ferie, og alle typer aktiv ferie. Som en av de ledende innen treningsreiser lanserer Apollo nå fotturer på Kanariøyene.

Apollo tilbyr 2 fotturer til vinteren på Gran Canaria, Tenerife og La Gomera. Her får man flotte turer i fantastisk vakker natur i et behagelig klima. Fotturene kan også kombineres med en uke sol og bad.

-  Dette er perfekte ferier for de mange i Norge som elsker å gå på tur sier Helen Begby kommunikasjonssjef i Apollo, man opplever reisemålene utefor turistområdene, og får en ferie for både kropp og sjel.  


Guider og gruppestørrelse

Turene ledes av lokalt utdannede fjellførere som kjenner området. De har også gode kunnskaper om floraen og faunaen og deler gjerne sine kunnskaper med deltakerne.  På Gran Canaria ledes turene av en erfaren fører fra Rocky Adventure, som snakker både norsk, svensk og spansk, mens en lokal fjellfører leder turen på Tenerife/La Gomera. En skandinavisk reiseleder fra Apollo er også med på turene for sikre at det ikke oppstår språkproblemer.

Hvem kan være med?

Du trenger ikke å være topptrent, men du må ha god kondisjon. Avhengig av hvilken tur du velger, så kommer vi til å gå både i lavere- og høyereliggende terreng, og vær og vind kan i blant gjøre seg gjeldende på stier og fjellveier. En fjelltur kan ta på både knær og hjerte, og egner seg følgelig best for den aktive reisende.

Relaterte artikler:

Påskekrim 2014


Tradisjonen tro har vi igjen samlet Norges beste krimforfattere mellom to permer for å gi leserne sin årlige dose med blodig påskekrim.

Her finner du 18 spennende krimnoveller fra landets beste krimforfattere. Selv om boka heter påskekrim, passer den også godt til en annen anledning du vil ha spennende lesestoff.

Les mer …

Ta en pause med helgeturer!

 
Når man har mye å gjøre i hverdagen, kan det kanskje være vanskelig å finne en hel uke eller to til å reise. Spesielt hvis man har lyst å reise mer enn en gang i året, når barna har sommerferie.

Det er ikke alltid lett å balansere et liv med familie, jobb og fritidsaktiviteter med reiseopplevelser. Men med helgeturer har du den perfekte løsningen! Du trenger bare én fridag fra jobben – eller ingen i det hele tatt - og barna kan du enten ta med deg, eller sikkert avlevere de hos besteforeldrene i en helg. På den måten krever det plutselig ikke den store planleggingen å komme ut på en herlig reise.

Les mer …

Sommarland i Bø


En solfylt sommerdag dro vi til Bø i Telemark - og til Sommarland.

Den samme dagen fant også mer enn 5000 andre besøkende veien hit til Norges største vannpark.

Les mer …

Bli med oss til Gran Canaria


Andreana og Frederico bor på Gran Canaria, og i denne boka forteller de deg om øya.

Du får vite mer om ting som skjedde for lenge siden, hvordan man lever på øya i dag, om naturen, og om de populære stedene. I tillegg til dette finner du og små faktaruter med opplysninger eller besøkstips.

Les mer …