Bokmerker fra Lulu Design Art

Skrevet av Anne Lise Johannessen .

 

Denne gangen er temaet "Lag bokmerker". Både team A og B har vært med og vi har fått flotte motiver fra Lulu Design Art.

Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

Mer inspirasjon fra Oddball Art

Skrevet av Anne Lise Johannessen .

 

Denne gang har temaet vært "Lag noe annet enn kort", og sponsor har vært Oddball Art. Klikk deg gjerne inn på siden deres. De har mange morsomme, søte og rare motiver.

Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

Pyntet kaffeboks

Skrevet av Elisabeth Tveit .

 

Da er det min tur til å inspirere dere. Vi fikk flotte motiv fra Nikki Burnette. Selv om det er et steampunk motiv har jeg likevel valgt å bruke noe utradisjonelle farger til dette motivet. Men likevel ha steampunk pynt, som et utgangspunkt for hvilket pynt jeg velger til, slik at det står i stil til selve motivet

Tag med julemotiv

Skrevet av Marthe Fjellseth Mathisen .

 

Da jeg så dette motivet var det første jeg tenkte åh, jul nå igjen? Dermed så kunne jeg ikke la være å lage min egen tekst til det. Meningen var at jeg skulle lage en goodiebag å feste tagen på men siden jeg aldri fikk bestemt meg for design på bagen kom jeg plutselig på at jeg bare kunne bruke tagen og at det er et prosjekt i seg selv. Det går jo som en gavelapp til å ha på pakker eller du kan feste den på et kort eller noe annet moro, det er mange muligheter bare man bruker fantasien ;)

KennyKs Blonde Bombshell

Skrevet av Rita Krogsund .


Wava-voom! Jeg er så glad jeg fikk bruke denne sexy digien, Blonde Bombshell fra KennyK. Hun minner om den berømte Marilyn Monroe, så jeg fikk en ide da jeg skulle printe ut. Jeg lager noe annet enn et kort denne gangen - jeg ville lage pop art, sånn som Andy Warhol. Her skal sterke farger og kontraster frem!

Påskedekorasjon

Skrevet av Agneta Kolflaath Kajander .


Jeg har fått et flott ark med påskemotiver som er 4x4 inch. Jeg hadde en ide om at jeg skulle lage et påskeegg med et av motivene, men 4 inch er jo ganske stort og egget ganske rundt, så det hadde ikke blitt slik jeg så for meg. Så da tok jeg like godt å laget en dekorasjon av alle 4 motivene.

Vinpose med motiv fra Simply Betty - Grace

Skrevet av Gro Hansen .


Utfordringen denne gangen var et digitalt stempel fra Simply Betty – Grace  - med bruk av perler og blonder. Da dette motivet var litt annerledes enn det jeg er vant til, fant jeg ut at jeg ville bruke det på en vin pose som jeg har kjøpt hos Søstrene Greene. Det passet bra med et digitalt stempel som var ekstra avlangt og slik at man kan printe det ut i den størrelsen man selv vil.

Kjøleskapsmagneter

Skrevet av Bibbi Strocka Nyheim .


Denne måneden prosjekt for Barnemix var med bilder fra Behind the door. De har masse kule, retro, morsomme digibilder med tekst blandt annet. Disse bildene syntes jeg var så morsomme at jeg valgte å lage kjøleskapsmagneter. De passer ypperlig på mitt kjøkken i hvertfall!!

Bok med skilleark

Skrevet av Agneta Kolflaath Kajander .

 

Jeg har laget en bok med skilleark der alle i husstanden har sine egne sider der det står hva vi har av huslige oppgaver pr uke. Denne har jeg dekorert med motiv fra Behind The Door. Jeg har virkelig sansen for disse klippearkene. Mye moro man kan lage med disse. Jeg har brukt motiver fra Behind the Door.

En gavepakke

Skrevet av Lisbet Fagerli .


Jeg var så heldig at jeg fikk flotte motiver å lage noe med fra High Tea Design. Selve motivene har jeg denne gang skrevet ut på helt ordinært kopipapir. På utklippsarket var det flere motiver å velge mellom. Jeg valgte ett bilde av en jente, og lagde et kort, en fyrstikkeske og dekorerte et lys med dettemotivet - og til sammen ble det til en fin gavepakke.

Flere kalendere

Skrevet av Anne Lise Johannessen .

 

Dennne gangen har oppgaven vært å lage kalendere. Se på de flotte kalenderene teamet har laget! Vi har hatt flere sponsorer til dette. Retro Sass Design har litt morsomme kalendere. Flavoree har flere typer "basic" kalendere, og Quakasu har en vintagekalender.

Kalendere

Skrevet av Anne Lise Johannessen .

 

Dennne gangen har oppgaven vært å lage kalendere. Se på de flotte kalenderene teamet har laget! Vi har hatt flere sponsorer til dette. Retro Sass Design har litt morsomme kalendere. Flavoree har flere typer "basic" kalendere, og Quakasu har en vintagekalender.

RitterSport

Skrevet av Bibbi Strocka Nyheim .


Her har jeg laget en sjokolade eske til en liten Rittersport sjokolade. Jeg har brukt et digi bilde fra Twisted Papers. Utrolig masse lekkert i nettbutikken og absolutt verdt et besøk!

Juletags

Skrevet av Marianne Iversen .

 
Jeg fikk leke meg med Christmas Tags, Retro Kids. Det er første gang jeg har brukt et utklippsark, så dette ble en ny og spennende oppgave for meg.

Julekule

Skrevet av Tina-Mari Dalsrud .


Igjen var det tid for nytt innlegg fra meg, denne gangen er vi så heldige og ha All dressed up som sponsor! I disse juletider hadde jeg lyst til å gjøre noe som var litt annerledes! Så fra meg denne gangen kommer en julekule med et All dressed up image. Kjempe kjekt stempel å jobbe med, også er de jo så søte.

Høstgirlander

Skrevet av Lena Johansen .


Her i Barnemix er vi så heldige at vi får lov til å prøve oss på litt av hvert. Det er en kreativ prosess som jeg rett og slett elsker. Denne gangen har jeg fått leke meg med et ark fra Makn The Rounds. Det står at sirklene er 1", men når jeg printet de ut var de 2". Her jeg bor på Sørlandet har vi fortsatt ikke sett noe til vinteren. Vi hadde sommeren her frem til slutten av oktober, og nå har høsten gjort sitt inntog, og vi har vakre høst trær, og regnet trommet behagelig rundt oss fortsatt med stor varme. Så da har jeg laget en høstgirlander til og ha hengende til pynt.

Eske med toffifee

Skrevet av Anita Sæterdal .


Det hender jeg bare ønsker å gi en liten oppmerksomhet, en vertinnegave el. Denne gangen har jeg fått lov å leke meg med denne fantastiske collagen fra Twisted paper, den heter Christmas Collage-065

Gavepose

Skrevet av Anita Sæterdal .


Høsten har noen av de vakreste fargetonene jeg vet om, og i posen jeg skal vise dere denne gangen har jeg prøvd å fange noen av de fargene. Stempelet jeg har bruk heter Tennis anyone, og kommer fra Annes Digital Art. I tillegg har jeg fått lov å leke meg med noen fantastiske rundinger fra MakntheRounds.  

Eskekort

Skrevet av Åse-May Hjelle .


Hei, da er det allerede blitt 1. november og jula nærmer seg sakte, men sikkert. Denne gangen skulle jeg bruke det digitalt utklippsbildet Winter fun fra Lunagirl.com.

Fyrstikkesker

Skrevet av Agneta Kolflaath Kajander .


Om ikke så alt for lenge skal jeg delta på min aller første julemesse. Jeg har spurt meg litt for hva som selger og hva som kan være greit å lage.

Jeg har selvsagt laget en del kort og vin-tagger, men fyrstikkesker er jo enkelt og greit. Jeg har laget en del esker med ark fra lunagirl.com som heter Victorian Christmas. Så er det bare å krysse fingrene for at noen kunne tenke seg å kjøpe seg en fyrstikkeske eller to :-)

Pakkelapp

Skrevet av Tina-Mari Dalsrud .

 

Så var det tid for et nytt bidrag fra meg, denne gangen er det Annes Digital art som har bidratt med et koselig julestempel kalt Stockings are hung! Jeg valgte denne gangen og lage en pakkelapp, jeg elsker og pakke inn gaver til jul og gjøre litt ekstra ut av det så pakkelapper er tingen hos meg!

Happy Halloween, i siste liten

Skrevet av Lena Johansen .


Er du som meg, og bestemmer seg i siste liten for at man bare må få gjort ting. Vel, i dag skjedde det meg. Jeg har vært så heldig å få verdens søteste ark med små utkledde trollunger fra Makntherounds. Og de må jo bare brukes. Så i siste liten her har jeg laget små godeposer. Hadde ikke snop til alle, så må nok ned på butikken og kjøpe litt mere snop.

Eske

Skrevet av Bibbi Strocka Nyheim .


En liten eske laget til Barnemix med bilde fra French Kissed. (Masse lekre bilder i shopen). Selve bildet har jeg klippet ut for hånd og limt på kartong, før jeg klippet en tynn kant.

Davy Dunderton

Skrevet av Lisbet Fagerli .


Jeg har dekorert en gavepose med dette stilige motivet Davy Dunderton fra Doctor Digi. Denne gang har jeg fargelagt med Distress Marker sammen med en vannpensel. Jeg har brukt restepapirer fra Basic Grey. Jeg har stanset ut en stjerne fra en Spellbindersdies.

Toalettskilt

Skrevet av Anne Lise Johannessen .


Denne gangen er vi så heldige å bli sponset av Doctor Digi. Jeg valgte å bruke stempeltrykket Airfresh Fiona og lage et toalettskilt :)

Jeg laget det helt enkelt med stempeltrykket på en bakgrunn av Bazzill. Bokstavene er stanset ut med Quickutz-alfabetet Khaki.

Bokkort

Skrevet av Tina-Mari Dalsrud .


Denne gangen har jeg fått prøve meg på et stilig digitalt stempel fra Dr Digi og Cutting Café sine kuttefiler for å lage bokkkort! Du kan kjøpe digi stempelet HER og kuttefilen HER.

Flasketag

Skrevet av Bibbi Strocka Nyheim .


Flasketag laget av kraftkartong og Maja Design for Barnemix. Pyntet med en tag fra Pixelmarket, det er en digitalfil som enkelt kan printes ut i den størrelsen du ønsker. Masse lekkert å finne hos de, så ta turen inn og kikk.

Koffert

Skrevet av Bibbi Strocka Nyheim .


Synes denne kofferten er bare så koselig og morsom å lage. Den laget med en dies fra Sizzix, så jeg har dessverre ingen mal å dele. Jeg laget den av kraftkartong og Maja Design papir.

Dåpsgave med motiv fra Mon Bonbon

.


Dette er mitt første innlegg for denne flotte siden. I den anledningen hadde jeg lyst til å vise hva man kan gjøre med bokser, og ikke minst hvordan man kan bruke nydelige babybilder og noter sammen. Det koster ikke mye og det er utrolig enkelt.

Store tags med små tags på

Skrevet av Synnøve Bjelland .


Siden en av sponsorene i juni er Vectoria designs, har jeg latt meg inspirere av disse nyyyyydelige ATC'ene deres - Ephemera Tags with Flowers. Det er jo egentlig tags i seg selv, men jeg ville gjerne ha mine litt større, som kort, egentlig.

Jeg har brukt Bazill kraft kartong i bunnen på alle tre og latt nostalgien og vintage-stilen ta helt av :)

Eske med telys

Skrevet av Bibbi Strocka Nyheim .


En liten eske laget med en  Sizzix die, Maja Design papir og digi ark fra Pixelmarket. De har mange lekre digi ark, verdt å ta en titt for de som liker denslags.

Ellers har jeg pyntet esken med charm, rose, blad og glitterlim.

Posekort

Skrevet av Synnøve Bjelland .

 
Jeg har laget et posekort med dette søte stempelet som heter New Pony og er fra Stichy Bear. Jeg har  brukt en enkel brun papirpose og diverse mønsterark i bunnen. Spellbinderdies til ramme og sydd med maskin rundt det lille panelet.

Huskeregler for scrapbooking

Skrevet av Ann Kristin Toreskaas .


Finnes det noen enkle huskeregler for scrapbooking - hva begynner jeg med? Ta utgangspunkt i noen enkle punkter som beskrevet nedenfor så er du langt på vei med dine sider.

Relaterte artikler:

Påskekort

 
Her er litt mer inspirasjon til dere med påskemotiver fra High Tea Design.

Hvis dere også vil lage påskekort med disse flotte bildene fra High Tea Design, så kan dere laste de ned her.

Les mer …

Mons Kallentoft: Til jord skal du bli


En tidlig maimorgen blir en ung mann funnet død ved bredden av Göta kanal. Han er naken, og kroppen bærer ikke preg av spor etter vold. Når Malin Fors og hennes kollegaer ankommer stedet råder en merkelig stillhet. Det er som om alle stemmer har blitt dempet.

Mannen identifiseres snart som Peder Åkelund, en tidligere sverigedemokrat som har blitt kastet ut av partiet for sine rasistiske uttalelser. Samme kveld blir seksten år gamle Nadja Lundin meldt savnet, trolig bortført. Tegn tyder på at de to sakene har med hverandre å gjøre.

Les mer …

Unngår disse passtabbene i sommer


Sommerferien banker snart på døra og beregninger Star Tour har gjort viser at nærmere 900 000 nordmenn reiser på en pakketur i løpet av sommeren. Men selv om vi ligger på europatoppen i reising, er det alltid noen som glemmer det viktigste. Her minner Star Tour om de viktige pass- og visumreglene.

Les mer …

Dyreparken i Kristiansand


En dag luftet Mona Cecilie (17) idéen om vi kunne dra ned til Dyreparken i Kristiansand. Sist vi var der var i 2007, da var Mona 10 år og Anders 6,5 år. Mona husket at det var så koselig der, og litt skummelt hos Kaptein Sabeltann. Anders husker ikke noe fra da vi var der. I 2007 fikk vi også med oss et kaptein Sabeltannshow på kveldstid - og når det startet - så sovnet Anders.

Les mer …

Barn i bagasjen


Det er alltid en utfordring å lande på et feriemål som tilfredsstiller alle medlemmene i en familie. Som regel tar man mest hensyn til barna, og det er vel og bra, men kanskje det ikke er så dumt å se på flere muligheter enn bare chartertur direkte ned i varmen.

Les mer …