Bokmerker fra Vectoria Designs

Skrevet av Lisbet Fagerli .


Jeg har denne gang laget bokmerker med bilder fra Vectoria Designs, Shabby Chic Bookmarks.

Jeg har laget noen med ferdige plastlommer beregnet på bokmerker og noen uten.  Oppsettet blir likt men jeg har pyntet med forskjellig pynt. Den buede kanten på den lyse matta under bildet er stanset ut med en punch fra Fiskars.

Jeg har også stanset ut en blonde med en blondedies fra Die-Namics, de 2 store sommerfuglene er puncher fra Martha Stewart. Den minste er også en punch men den har jeg ikke navnet på. Chippboardene med hjerter er fra Maya Road. Blomstene er fra Prima og bradsene inni er fra storyteller.  Jeg har også brukt litt metall til pynt, men den husker jeg ikke hvor jeg har fått fra.

 

 

RABATT!

Oppgi koden WELOVECRAFTING når du handler hos Vectoria Designs, så får du 30 % rabatt!

 


 
 

Tags: Vectoria Designs

Mixed media-tema med motiver fra Nikki Burnette

 

Da er det på tide med litt ny inspirasjon. Team B har laget masse flott fra Nikki Burnette med temaet "mixed media". Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

Les mer …

Mo Hayder: Dukkene


Handlingen foregår på et mentalsykehus. Pasientene er skjøre og påvirkelige.

Det skjer en rekke urovekkende hendelser og noen dødsfall - og frykten sprer seg blant både de ansatte og innlagte.

Les mer …

Hit reiser vi til sommeren


Kreta ligger an til å bli nordmenns store sommerreisemål. Over halvparten av sommerens reiser til den greske øya er allerede solgt, melder Star Tour.

Også Mallorca, Rhodos og Antalyakysten i Tyrkia er populære feriesteder. Beregninger fra reisearrangøren viser at nærmere 900 000 nordmenn vil reise på en chartertur til sommeren.

Les mer …

Junibacken (Sverige)

Junibacken er et aktivitetsmuseum i Stockholm. Museumet har eksistert siden 1996 og har barna i sentrum. Her får du møte mange av miljøene og figurene som Astrid Lindgren skrev om i sine bøker. Det blir også arrangert barneteater.

Les mer …

New York for barn


Tre unge newyorkere – Mia, Taylor og Joshua – tar deg med på en leken oppdagelsesreise til New York: Bli med opp 67 etasjer på under ett minutt, lær deg engelske ord og kinesisk skrift, se hvordan basketball spilles i gatene, forstå hvorfor taxiene er gule og hvordan heisen, RAP-musikken og hamburgeren ble født. Alt gjennom lek!

Les mer …