Bokmerker fra Vectoria Designs

Skrevet av Lisbet Fagerli .


Jeg har denne gang laget bokmerker med bilder fra Vectoria Designs, Shabby Chic Bookmarks.

Jeg har laget noen med ferdige plastlommer beregnet på bokmerker og noen uten.  Oppsettet blir likt men jeg har pyntet med forskjellig pynt. Den buede kanten på den lyse matta under bildet er stanset ut med en punch fra Fiskars.

Jeg har også stanset ut en blonde med en blondedies fra Die-Namics, de 2 store sommerfuglene er puncher fra Martha Stewart. Den minste er også en punch men den har jeg ikke navnet på. Chippboardene med hjerter er fra Maya Road. Blomstene er fra Prima og bradsene inni er fra storyteller.  Jeg har også brukt litt metall til pynt, men den husker jeg ikke hvor jeg har fått fra.

 

 

RABATT!

Oppgi koden WELOVECRAFTING når du handler hos Vectoria Designs, så får du 30 % rabatt!

 


 
 

Tags: Vectoria Designs

Rammekort kanin


Månedens sponsor hos oss er Crafty Sentiments og jeg har fargelagt motivet Toby in a pot og brukt det for å lage et rammekort.

Les mer …

Jón Óttar Olafsson: Overvåket


Mord og mysterier fra ny, islandsk krimforfatter

Like oppunder jul blir en død kvinne funnet i en fiskehytte i Reykjavík. Alt tyder på at hun har dødd av en overdose, men politimannen David er overbevist om at hun er blitt drept. Den eneste ledetråden han har er et ukjent mobiltelefonnummer.

Les mer …

Ta en pause med helgeturer!

 
Når man har mye å gjøre i hverdagen, kan det kanskje være vanskelig å finne en hel uke eller to til å reise. Spesielt hvis man har lyst å reise mer enn en gang i året, når barna har sommerferie.

Det er ikke alltid lett å balansere et liv med familie, jobb og fritidsaktiviteter med reiseopplevelser. Men med helgeturer har du den perfekte løsningen! Du trenger bare én fridag fra jobben – eller ingen i det hele tatt - og barna kan du enten ta med deg, eller sikkert avlevere de hos besteforeldrene i en helg. På den måten krever det plutselig ikke den store planleggingen å komme ut på en herlig reise.

Les mer …

Orlando, Florida - barnas drømmeferie

Orlando i Florida, Usa er for de fleste kjent for Disneyworld og Epcot senteret, men det er så mye mer. Barn i alderen 1-100 vil trives her, og det er lett å komme seg hit. En flytur fra Europa tar ca 7 timer, og når man lander er det kort vei til alt.

Les mer …

Ny serie med reiseguider til barn

 

Aschehoug har nå en ny serie med reisebøker for barn. Dette er ingen vanlig reiseguide - men er et hefte på 96 rikt illustrerte sider som er fullspekket med kule historier og fascinerende fakta om menneskene, stedene, historien og kulturen.

Serien er laget i samarbeid med Lonely Planet.  Dette er storbyen presentert på barnas premisser. Ypperlig også for de som bare vil lære mer om verdensmetropolene.

Les mer …