Davy Dunderton

Skrevet av Lisbet Fagerli .


Jeg har dekorert en gavepose med dette stilige motivet Davy Dunderton fra Doctor Digi. Denne gang har jeg fargelagt med Distress Marker sammen med en vannpensel. Jeg har brukt restepapirer fra Basic Grey. Jeg har stanset ut en stjerne fra en Spellbindersdies.

En punch med stjernebord fra Marta Stewart er brukt oppe på det øverste laget og nede på det nederste laget med papirer. Tekststempelet er fra Kort og Godt. Tre-stjernene som i utgangspunktet er trehvite har fått litt Distress Stains på seg. De er fra Studio Calico - for det er jo klart er du en gitar konge må det jo være stjerner til!

Ellers har jeg brukt 2 charms, fotodies fra QuicKutz, litt hyssing og perler. Selve posen lukkes med en brun splittbinders.

Denne posen skal fylles med sjokolade til min mann enten til farsdagen eller bursdag. Stempeltrykket passer godt til han selv om han ikke har fullt så mye hår som hans som spiller gitar! Og han er en stjerne blant ungene på sin jobb.

Har du lyst til å se mer av de spennende digitale stemplene Dr. Digi har så ta en tur innom nettbutikken og la deg bli fristet!  

 

 

Tags: Doctor Digi

Påskedekorasjon


Jeg har fått et flott ark med påskemotiver som er 4x4 inch. Jeg hadde en ide om at jeg skulle lage et påskeegg med et av motivene, men 4 inch er jo ganske stort og egget ganske rundt, så det hadde ikke blitt slik jeg så for meg. Så da tok jeg like godt å laget en dekorasjon av alle 4 motivene.

Les mer …

Jo Nesbø: Blod på snø


Etter ti Harry Hole-bøker, "Hodejegerne" og "Sønnen" har Jo Nesbø skapt enda et nytt romanunivers. Hovedpersonen i Jo Nesbøs nye thriller er Olav Johansen, en ordblind leiemorder som har det med å forelske seg. Vi er i Oslo, desember 1975, den kaldeste vinteren i manns minne. Samtidig som Olav sliter med å få ferdig et langt kjærlighetsbrev, jobber han som leiemorder for Daniel Hoffmann, som kontrollerer hovedstadens heroinmarked.

Les mer …

Ta en pause med helgeturer!

 
Når man har mye å gjøre i hverdagen, kan det kanskje være vanskelig å finne en hel uke eller to til å reise. Spesielt hvis man har lyst å reise mer enn en gang i året, når barna har sommerferie.

Det er ikke alltid lett å balansere et liv med familie, jobb og fritidsaktiviteter med reiseopplevelser. Men med helgeturer har du den perfekte løsningen! Du trenger bare én fridag fra jobben – eller ingen i det hele tatt - og barna kan du enten ta med deg, eller sikkert avlevere de hos besteforeldrene i en helg. På den måten krever det plutselig ikke den store planleggingen å komme ut på en herlig reise.

Les mer …

Tusenfryd


En varm sommerdag i slutten av juni var vi en gjeng som reiste vi til Tusenfryd for å teste årets utgave av parken. Ca kl 11 gikk vi forventningsfulle gjennom dørene og inn i parken.

Les mer …

Ny serie med reiseguider til barn

 

Aschehoug har nå en ny serie med reisebøker for barn. Dette er ingen vanlig reiseguide - men er et hefte på 96 rikt illustrerte sider som er fullspekket med kule historier og fascinerende fakta om menneskene, stedene, historien og kulturen.

Serien er laget i samarbeid med Lonely Planet.  Dette er storbyen presentert på barnas premisser. Ypperlig også for de som bare vil lære mer om verdensmetropolene.

Les mer …