Happy birthday

Skrevet av Åse-May Hjelle .


Hei da var det min tur med dette flotte motivet, Happy birthday fra Time for Tea.

Jeg har som vanlig fargelagt med promakers:
Hud: Apricot, Oatmeal, Blush og Pastel Pink
Kjole: Burgundy,vcrimson, Poppy og Red
Hår: Burnt Sienna, Cocoa, Caramel og Umber
Kake: Apricot, Saffron, Vanilla og Ivory

Jeg har pyntet en hvit papirpose med papirer fra Prima Marketing ( Divine Collection), BallongDies fra Marianne design, hvit buskeDies fra Magnolia og blomster fra Wild Orchid og Nille

Tags: Time for Tea

Miss Wings

 

Anita har også stilt opp og laget et ekstra kort denne måneden for ei som er syk. Da har hun brukt stempeltrykket Miss Wings fra Stitchy Bear.

Les mer …

Peter James - Tre nyutgitte krimbøker


Peter James har skrevet 10 bøker om politimannen Roy Grace. Bøkene er utgitt i over 30 land og det er solgt rundt 15 millioner eksemplarer.

Peter James gjør alltid grundig research til sine krimromaner og er med politiet i Sussex ut på patrulje så ofte han kan. For ham er researchen en like viktig del av arbeidet med en bok som karakterer og plott. James har uttalt at han ser på alle disse elementene som en treenighet som ikke må skilles.

Les mer …

Hit reiser vi til sommeren


Kreta ligger an til å bli nordmenns store sommerreisemål. Over halvparten av sommerens reiser til den greske øya er allerede solgt, melder Star Tour.

Også Mallorca, Rhodos og Antalyakysten i Tyrkia er populære feriesteder. Beregninger fra reisearrangøren viser at nærmere 900 000 nordmenn vil reise på en chartertur til sommeren.

Les mer …

Tusenfryd


En varm sommerdag i slutten av juni var vi en gjeng som reiste vi til Tusenfryd for å teste årets utgave av parken. Ca kl 11 gikk vi forventningsfulle gjennom dørene og inn i parken.

Les mer …

New York for barn


Tre unge newyorkere – Mia, Taylor og Joshua – tar deg med på en leken oppdagelsesreise til New York: Bli med opp 67 etasjer på under ett minutt, lær deg engelske ord og kinesisk skrift, se hvordan basketball spilles i gatene, forstå hvorfor taxiene er gule og hvordan heisen, RAP-musikken og hamburgeren ble født. Alt gjennom lek!

Les mer …