Ny side til albumet

.

 

Jeg har brukt følgende promarkere for å fargelegge stempeltrykket:

Håret: Buttercup
Forkle og korset i lua: Poppy


Blomstene er fra Nille, bling fra Kaisercup og alfabetet fra Adornit. Rundt arket bruktet jeg stempeltrykk fra Ingvil Blome.

Her er en albumside som skal i albumet til nabogutten min, Bjørn Olav. Disse enkle blomstene fra Nille bare elsker jeg.

Her har jeg brukt det samme oppsettet som på den over, men med min Sigurd som brente seg i februar i år.

 

 

Tags: Doctor Digi

Fairy kort


Dette er spennende. Dette er mitt første forsøk på å levere et kort som DT hos Barnemix.no.  Jeg har fått anledning til å kose meg med å lage et kort fra Aurora Wings Honeysuckle fairy.elf. Dette er litt nytt for meg å bruke litt andre motiv. Jeg fargelegger for det meste julemotiver, da jeg er mest glad i det. Men er alltid klar for å gjøre noe nytt og ikke redd for å prøve.

Les mer …

Hanne Kristin Rohde: Bare et barn


Hanne Kristin Rohdes oppfølger til suksessromanen Mørke hjerter begynner dramatisk når en journalist og en politiadvokat drepes på en pressekonferanse på politihuset i Oslo.

Politiet finner likene av to guttebarn ved Frysja i Oslo, og sammen med sine kolleger i Oslopolitiet begynner Wilma Lind å nøste i det som åpenbart er en drapssak. Denne gangen får Wilma mer enn én krevende etterforskning å tenke på: Hun satt nemlig ved siden av den drepte politiadvokaten da han ble skutt under pressebriefen.

Les mer …

Treningsferie


En tydelig reisetrend de siste årene er trenings-ferie, og alle typer aktiv ferie. Som en av de ledende innen treningsreiser lanserer Apollo nå fotturer på Kanariøyene.

Les mer …

Lilleputthammer

I slutten av juli dro mamma, pappa, Mona Cecilie (12), Anders (8,5), bestefar, bestemor og boxeren Casi på tur til Lilleputthammer.

Les mer …

Bli med oss til Gran Canaria


Andreana og Frederico bor på Gran Canaria, og i denne boka forteller de deg om øya.

Du får vite mer om ting som skjedde for lenge siden, hvordan man lever på øya i dag, om naturen, og om de populære stedene. I tillegg til dette finner du og små faktaruter med opplysninger eller besøkstips.

Les mer …