Perfect Sunday

Skrevet av Åse-May Hjelle .


Vi fikk digi trykk fra Doctor Digi House of Stamps og dei er ein av mine favoritter, da eg er veldig glad i humorkort. Denne gangen valgte eg stempelet Perfect Sunday

Vi fikk også digi trykk fra Doctor Digi House of Stamps og dei er ein av mine favoritter, da eg er veldig glad i humorkort. Denne gangen valgte eg stempelet Perfect Sunday

Papirene eg har brukt kommer fra MME og heiter Now and then.
Trykket er fargelagt med Promakers og Copics.

Hår: Grå nr c5-c3
Hud: Apricot-Oatemel-Bluch-Pastel Pink
Stol: Warm grey 5-Kaki-Pastel beige
Bukse/Tøfler: Mint green-Soft green-Tea green.

 

 Tags: Doctor Digi

Kort fra gjestedesignere


Vi har hatt to gjestedesignere denne måneden som har fått bruke digitale utklippsark fra Karisa Graphic. Her kan du se kortene de har laget.

Les mer …

Dan T Sehlberg: Mona


Kan et datavirus smitte til mennesker?

It-forskeren Eric Söderqvist står foran gjennombruddet for sin nye oppfinnelse, Mind Surf som er et tredimensjonalt internett som styres med tankekraft og vises i menneskets hjerne.

Eric tester systemet på sin kone Hanna. Kort tid etter blir hun plutselig syk med høy feber og grusomme hallusinasjoner. Til slutt faller hun i koma.

Les mer …

Treningsferie


En tydelig reisetrend de siste årene er trenings-ferie, og alle typer aktiv ferie. Som en av de ledende innen treningsreiser lanserer Apollo nå fotturer på Kanariøyene.

Les mer …

Astrid Lindgrens Värld (Sverige)


I en av Sveriges eldste byer, nærmere bestemt Vimmerby på Sveriges østkyst, finner du Astrid Lindgrens Värld som er en stor friluftspark.

Her får barna møte Pippi, Emil, Ronja og alle de andre på ordentlig. En tur hit er en fint sommerminne man kan gi til barna sine, og når barna har det bra - har de voksne også det bra.

Les mer …

Min reise til Danmark


Dette er en annerledes reisebok for barn. I boka får du fakta om Danmark. I tillegg er det satt av plass til å tegne og lime inn bilder m.m. Du kan og skrive notater.

Les mer …