Herrekort med fiskemotiv

Skrevet av Rita Krogsund .


Hei igjen. Siden høsten og ruskeværet er over oss, passer det helt perfekt å lage et herrekort med fiskemotiv. Gode sport- eller herremotiver kan være vanskelig å finne, men hos Doctor Digi  falt jeg denne helt for denne sjarmerende karen. De har et godt utvalg av morsomme og bra digier for menn.

Kortet er igjen veldig enkelt fargelagt med Pro Markers. Bakgrunnen med distress ink i div farger og hjemmelagde "bølgesjablonger". Trærne i bakgrunnen er laget med Cool Grey 3.


ANDY:
Hud : Blush, Tan, Pale Pink
Genser : Cool Aqua, Skye Blue
Gummibukse : Moss, Olive Green
Veske : Cool Grey 1,3,4
Fisk : Salmon Pink, Gool Grey 3, Gold, Umber

Brillene har fått et lag med Panduros 'Royal Coat' som er en fin liten detalj.


Han er montert på svart kartong, på brun kortbase, og jeg har tegnet med gullpenn rundt for å prøve å lage inntrykk av en ramme. (Han er jo så stolt av fangsten sin så dette er et 'blinkskudd' som fortjener å vise fram. )


Dette var alt fra meg for denne gang, takk for titten, sees.

 

 

Tags: Doctor Digi

Utradisjonelt julekort

 

Da var det min tur til å vise ett kort som jeg håper kan inspirerer deg til å lage utradisjonelle Julekort…….Ikke lett å lage sommerkort når det er kaldt ute så da ble det til ett meget utradisjonelt julekort……… Mange Nordmenn reiser til syden om vinteren og noen feire jo og jul der og hva er mer naturlig enn å sende famile og venner ett personlig julekort.

Les mer …

Alastair Gunn: Adventsdrapene


Julen nærmer seg, ett lik av gangen...

Først trodde de det var tilfeldig. Så, en uke før jul, skjønner de at de tre drapene som har skjedd med jevne mellomrom i løpet av advent, har et felles kjennemerke. Nå som de vet det bare er en morder, blir spørsmålet – hvem er neste offer?

Les mer …

Tenn gnisten i ferien


På Sunprime står romantikken i sentrum – avslappende luksus på tolv forskjellige reisemål

Når hverdagen tar over er det lett å glemme romantikken. Ofte er sexen det første som nedprioriteres i det daglige samlivet. Da er det kanskje på tide å planlegge den neste ferien – en romantisk tur for deg og din kjære.

Les mer …

Junibacken (Sverige)

Junibacken er et aktivitetsmuseum i Stockholm. Museumet har eksistert siden 1996 og har barna i sentrum. Her får du møte mange av miljøene og figurene som Astrid Lindgren skrev om i sine bøker. Det blir også arrangert barneteater.

Les mer …

Bli med oss til Tenerife


Maria og Emilio bor på Tenerife, og i denne boka forteller de deg om øya Tenerife.

Du får vite mer om ting som skjedde for lenge siden, hvordan man lever på øya i dag, om naturen, og om de populære stedene. I tillegg til dette finner du og små faktaruter med opplysninger eller besøkstips.

Les mer …