Triste Biffo

Skrevet av Anita Olsen .


Jeg har hatt motivet Biffo fra Doctor Digi, og har farvelagt det med promarkere og flexmarkere.

Disse farvene har jeg brukt:

Rød: Ruby, Crimson, Berry red og Poppy
Blå: Azure, French navy og Royal blue
Gul: Sunflower, Yellow, Canary, Lemon og Soft lime
Grønn: Pine, Forest green og Bright green
Hud: March hare, Morning mist, Putty og Blush
Grå: Cool grey 3, 4, 5 og Blue grey 1

 

 

 

Tags: Doctor Digi

Prosjekter med motiver fra Ppinky Dolls

 

Vi har vært så heldige å blitt sponset med noen flotte motiver fra Ppinky Dolls. Her kan du se hva 3 av våre teammedlemmer har laget.

Les mer …

Ørjan N. Karlsson: Hauges direktiv


En krimroman om det du ikke skal vite. En tidligere sjef for Politiets sikkerhetstjeneste (PST) drar for å møte en informant på den nedlagte undergrunnsstasjonen Valkyrien i Oslo. Senere blir liket av en kvinne funnet på samme sted. Under kroppen ligger det en sort sjakkbrikke og en kryptisk beskjed.

Etterforsker Kyrre Kaupang jobber for den hemmelige etterretningsorganisasjonen Stiftelsen. Sammen med makker Lorents Sølvberg må han finne drapsmannen før flere mord begås.

Les mer …

Hellas


Rundt 300 000 nordmenn kommer til å reise på en chartertur til Hellas til sommeren.

Det er 20 prosent flere enn til Tyrkia, nummer to på listen over sommerens mest populære reisemål. Beregninger Star Tour har gjort viser at totalt 850 000 vil trekke sørover til sommeren, og det er Bulgaria og Kroatia som øker mest.

Les mer …

Løveparken (Danmark)

Løveparken i Danmark er en dyrepark som har holdt til i Givskud utenfor Vejle siden 1969. Her får du kontakt med ville dyr fra 5 kontinenter, og ca 1000 dyr fordelt på 120 arter.

Les mer …

New York for barn


Tre unge newyorkere – Mia, Taylor og Joshua – tar deg med på en leken oppdagelsesreise til New York: Bli med opp 67 etasjer på under ett minutt, lær deg engelske ord og kinesisk skrift, se hvordan basketball spilles i gatene, forstå hvorfor taxiene er gule og hvordan heisen, RAP-musikken og hamburgeren ble født. Alt gjennom lek!

Les mer …