Vinterkort med skygger

Skrevet av Rita Krogsund .


Winter warmth - det er navnet på mitt bidrag til Barnemix og digistempel denne gang. Stempelet er fra TimeForTea på Etsy.

Dette var et skjønt vintermotiv med strikket lue og skjerf, som er fint å fargelegge med ProMarkers som jeg har gjort..igjen, og det er enkelt montert på kartong i matchende farger. Jeg har forsøkt meg på å fargelegge skygger med lilla, og resultatet synes jeg funker bra. Litt skummelt å kline lilla i ansiktet, men jeg kommer helt sikkert til å bruke det mer. Tre håndtegnede pusteskyer med blå Stickels illustrerer at det er veldig kaldt.

Farger jeg har brukt: Hud: Blush, Cinnamon, Amethyst Hår: Ivory, Pastel Yellow, Cinnamon Lue/Skjerf/Støvler: Antique Pink, Red, Poppy Kåpe: Duck Egg, Marine, Petrol

Det er alt fra meg i dag, takk for at du stakk innom.

 

Tags: Time for Tea

Mermaid


Da er jeg igang igjen etter en fantastisk varm og god sommer. Denne gangen har jeg brukt motivet 'Mermaid' fra Hannah Lynn Art'.  Et nydelig digitalt motiv som er så gøy å fargelegge, jeg måtte lage 2 kort, og vise hvor forskjellig det kan bli med annen hårfarge eller øyenfarge.

Les mer …

Mons Kallentoft: Til jord skal du bli


En tidlig maimorgen blir en ung mann funnet død ved bredden av Göta kanal. Han er naken, og kroppen bærer ikke preg av spor etter vold. Når Malin Fors og hennes kollegaer ankommer stedet råder en merkelig stillhet. Det er som om alle stemmer har blitt dempet.

Mannen identifiseres snart som Peder Åkelund, en tidligere sverigedemokrat som har blitt kastet ut av partiet for sine rasistiske uttalelser. Samme kveld blir seksten år gamle Nadja Lundin meldt savnet, trolig bortført. Tegn tyder på at de to sakene har med hverandre å gjøre.

Les mer …

Ta en pause med helgeturer!

 
Når man har mye å gjøre i hverdagen, kan det kanskje være vanskelig å finne en hel uke eller to til å reise. Spesielt hvis man har lyst å reise mer enn en gang i året, når barna har sommerferie.

Det er ikke alltid lett å balansere et liv med familie, jobb og fritidsaktiviteter med reiseopplevelser. Men med helgeturer har du den perfekte løsningen! Du trenger bare én fridag fra jobben – eller ingen i det hele tatt - og barna kan du enten ta med deg, eller sikkert avlevere de hos besteforeldrene i en helg. På den måten krever det plutselig ikke den store planleggingen å komme ut på en herlig reise.

Les mer …

Astrid Lindgrens Värld (Sverige)


I en av Sveriges eldste byer, nærmere bestemt Vimmerby på Sveriges østkyst, finner du Astrid Lindgrens Värld som er en stor friluftspark.

Her får barna møte Pippi, Emil, Ronja og alle de andre på ordentlig. En tur hit er en fint sommerminne man kan gi til barna sine, og når barna har det bra - har de voksne også det bra.

Les mer …

Ny serie med reiseguider til barn

 

Aschehoug har nå en ny serie med reisebøker for barn. Dette er ingen vanlig reiseguide - men er et hefte på 96 rikt illustrerte sider som er fullspekket med kule historier og fascinerende fakta om menneskene, stedene, historien og kulturen.

Serien er laget i samarbeid med Lonely Planet.  Dette er storbyen presentert på barnas premisser. Ypperlig også for de som bare vil lære mer om verdensmetropolene.

Les mer …