Kort med pyntenål

.


Denne gangen har jeg laget et kort, og jeg har brukt et stempeltrykk fra Time for tea Designs

Jeg begynte jeg med å tusje stempeltrykket. Og siden jeg nå er her og koser meg i scrappekroken min, så fant jeg fram masse fint fra resteboksene mine.

Først fant jeg fram kartong og resteark, så blomster og bånd.  Jeg prøver meg på slik rotekort så får vi se om jeg får det til. Jeg limer sammen kortet og finner frem tilslutt bling og pyntenål - og vips, ett nytt 6 x 6 kort.


Jeg har fargelagt med følgende promarkere:

Lue: Sky Blue, Cyann og Canary
Håret: Canary
Genser: Pale Pink og Carmine
Votter, Bukse og Sko: Artic Blue, Sky Blue og Cyan
Snøfnugg: Sky Blue og glitter lim på snøfnuggene

 

Utstyrliste:

Bazzil kartong
Resteark
Bling og Halv Perler fra Prima
Blomster fra Prima, Nille
Stempelsverte: Fra Indvild Blome, Teak Wall og Dark Rust
Glitterlim fra Ranger, Diamond
Bånd, charms, Pyntenål
Ett gammel bokark

 

Tags: Time for Tea

Bryllupskort fra Stamp A Hoot


Jeg har laget et bryllupskort med stemplet 'The Kiss' fra Stamp A hoot. På den ene siden av kortet skal det være et bilde av brudeparet. Dette fikk jeg dessverre ikke lov av brudeparet til å publisere derfor er kortet tomt på den ene siden.

Les mer …

Ørjan N. Karlsson: Hauges direktiv


En krimroman om det du ikke skal vite. En tidligere sjef for Politiets sikkerhetstjeneste (PST) drar for å møte en informant på den nedlagte undergrunnsstasjonen Valkyrien i Oslo. Senere blir liket av en kvinne funnet på samme sted. Under kroppen ligger det en sort sjakkbrikke og en kryptisk beskjed.

Etterforsker Kyrre Kaupang jobber for den hemmelige etterretningsorganisasjonen Stiftelsen. Sammen med makker Lorents Sølvberg må han finne drapsmannen før flere mord begås.

Les mer …

Weekend i trendy Krakow


Krakow er - sommerens hotteste reisemål for helgeturer. Byen har en spennende historie og et rikt kultur- og uteliv. Og best av alt, byen ligger bare et par timers flytur fra Norge. 

Å reise til Krakow er i vinden akkurat nå, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Les mer …

Skara sommerland (Sverige)

Skara Sommarland reklamerer for å være Nordens største bade- og lekeland. De holder til utenfor byen Skara i Sverige. (13 mil nord-øst for Göteborg). Parken er delt i ulike områder; Vattenland, Motorland, Tivoliland og Lekland.

Les mer …

Min reise til Danmark


Dette er en annerledes reisebok for barn. I boka får du fakta om Danmark. I tillegg er det satt av plass til å tegne og lime inn bilder m.m. Du kan og skrive notater.

Les mer …