Herlig vinter

Skrevet av Lena Johansen .


Nå har jeg virkelig kost meg. Time for Tea Designs har sponset oss med blant annet denne herlige jenta. Hun heter catching snowflakes, og hun er jo bare så fantastisk søt. Dette er virkelig en butikk hvor jeg kommer til å handle iallefall.

Jeg har laget et 6" X 6" kort. Litt uvanlig til og være meg, men synes at denne jenta passet godt på et slikt kort, og jeg ville gjerne ha med en del pynt. Så et uvanlig kort til og være meg, men fantastisk gøy og gjøre noe annet innimellom. Her er det både glitter og bling. Men det hører jo vinteren til, synes du ikke?

 
Snøkrystallene har jeg dekket med versamark, for og så dyppe de i JudiKins Sticky Stuff. Så varmer man det opp, og heller Distress dry glitter i fargen rock candy over. Og da får man dette litt snøakige preget på de.

Og et nærbilde må jeg også vise dere, så får dere kanskje masse andre ideer til hva dere kan bruke henne til ;-)

 

 

Material liste:

Jeg har fargelagt med distress i følgende farger:

Hud: Tatterede rose + tattered rose/vintage photo i egen mix.
Skjørt og bluse: Milled lavender + Dusty concord
Lue, votter, skjerf og strømpebukse: Stormy skies + Faded Jeans
Hår: Fryed burlap – Gathered twigs
Rundt motivet: Weathered wood.

Mønsterark: Papirdesign
Blingswirl: Kort og godt
Snøflakene: Martha Stewart punch
Tekststempel: North Star Stamp

 

Tags: Time for Tea

Ord og uttrykk


Hva betyr de forskjellige ordene? Her er en oversikt over mange av de.

Les mer …

Wendy James: Et feilgrep


Noen ganger er det ikke nok å angre Judy Garrow er bare en tenåring når hun blir gravid. Alene og redd velger hun å adoptere bort barnet sitt ulovlig. Dette forblir hennes store hemmelighet.

25 år senere er hun lykkelig gift med mann og datter. En tilfeldighet fører til at myndighetene får vite om den ulovlige adopsjonen.Det blir igangsatt full etterforskning, og plutselig befinner Judy seg midt i medias søkelys. Hva skjedde med babyen hennes? Og hvor er barnet blitt av?

Les mer …

Treningsferie


En tydelig reisetrend de siste årene er trenings-ferie, og alle typer aktiv ferie. Som en av de ledende innen treningsreiser lanserer Apollo nå fotturer på Kanariøyene.

Les mer …

Orlando, Florida - barnas drømmeferie

Orlando i Florida, Usa er for de fleste kjent for Disneyworld og Epcot senteret, men det er så mye mer. Barn i alderen 1-100 vil trives her, og det er lett å komme seg hit. En flytur fra Europa tar ca 7 timer, og når man lander er det kort vei til alt.

Les mer …

GuideNorge 2008


Byer og tettsteder fra A til Å
Forfatter: Rolf Bakke og Ivar Dyrdal

Markedets mest komplette reiseguide for Norge!

Her er kort og konsis informasjon om norske tettsteder i alfabetisk orden uten bruk av kompliserte symboler og forkortelser, bl.a. informasjonskontorer, kommunikasjoner, overnatting, severdigheter og begivenheter.

Les mer …