Inpirasjon fra Doctor Digi

Skrevet av Anne Lise Johannessen .


Sponsor denne perioden har igjen vært Doctor Digi. Temaet har vært å lage et humoristisk kort med sterke farger, og her kan du se hvordan teamet har tolket denne oppgaven.

Anita M. Olsen har brukt motivet 'Barry Big Wheel'.

 


Anne Lise har brukt motivet 'Sofa so good'.

 


 
Marianne Iversen har brukt motivet 'High Score Hugh'.

 

 


 

 Rita Krogsund har brukt motivet 'Hole in one'.

 


 
Winnie A. Ludvigsen har brukt motivet 'Polly Dent'.

 

 

 

 

 Det var alt for denne gang. I løpet av veldig kort tid er vi tilbake med motiver fra Moonflower!

 

Tags: Doctor Digi

Inpirasjon fra Ike's Art

 

Nest siste scrappeartikkel på Barnemix i år er laget med motiver fra Ike's Art. Temaet har vært å lage en liten vertinnegave.

Les mer …

Marit Reiersgård: Jenta uten hjerte


Politietterforsker Verner Jacobsen ligger søvnløs - dagen etter skal han begrave sitt eneste barn, en sønn død av kreft. Telefonen ringer, 14-årige Idunn Olsen er funnet drept i snøen ved den store obelisken ved steinbruddet i Lier.

Mens Verner er på åstedet, får han melding om at bårebilen med sønnens kiste er stjålet og på vidvanke. Og snart begynner de første avhørene. Idunn hadde vært på vei fra en ungdomsfest dit politiet var innkalt. Ungdommene er merkelig tause om det som skjedde.

Les mer …

Hellas


Rundt 300 000 nordmenn kommer til å reise på en chartertur til Hellas til sommeren.

Det er 20 prosent flere enn til Tyrkia, nummer to på listen over sommerens mest populære reisemål. Beregninger Star Tour har gjort viser at totalt 850 000 vil trekke sørover til sommeren, og det er Bulgaria og Kroatia som øker mest.

Les mer …

Legoland (Danmark)

Legoland i Danmark er en flott opplevelse som minst en gang må oppleves av både store og små. (Selv var dette mitt 3. besøk i parken).

Les mer …

New York for barn


Tre unge newyorkere – Mia, Taylor og Joshua – tar deg med på en leken oppdagelsesreise til New York: Bli med opp 67 etasjer på under ett minutt, lær deg engelske ord og kinesisk skrift, se hvordan basketball spilles i gatene, forstå hvorfor taxiene er gule og hvordan heisen, RAP-musikken og hamburgeren ble født. Alt gjennom lek!

Les mer …