Mer inspirasjon fra Rick St Dennis

Skrevet av Anne Lise Johannessen .


Da er det på tide med litt ny inspirasjon. Team A har brukt motiver fra Rick St. Dennis. Temaet har vært " Prøv noe nytt. ". Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

 

Anita Sæterdal:

 


 
Lina Larsson:

 


 
Nina Bigum Udnesseter:

 

 

 

  Det var alt for denne gang. Vi er snart tilbake med motiver fra

Polka Doodles

 

 

Tags: Rick St. Dennis

Stichy Bear Stylin`

 

Hei. Her er mitt bidrag fra Stichy Bear Stamps, digi outlet som heter Stylin` Jeg likte umiddelbart motivet - det er aktuelt for mange og er perfekt til venne eller vertinnekort. Jeg har som vanlig holdt det enkelt, fargelagt damen, tegnet en bakgrunn, klippet ut hjertet og punchet ut 6 små hjerter til bord nederst.

Les mer …

Merete Junker: Venuspassasjen


Natt til 17. mai 1968 forlot Gunnar Eie bilen sin på kaia i Skien med nøklene i. Han etterlot seg kone og tre tenåringsdøtre, og dukket aldri opp igjen. En vårdag i 2007 finner Eies oldebarn, trettenårige Stian, et lik i innsjøen rett ved småbruket der han bor. Obduksjonsrapporten viser at den døde er den forsvunne Gunnar Eie, og at han ble brutalt drept for tre år siden. Over brystet har han tolv røde korssting.

Les mer …

Ta en pause med helgeturer!

 
Når man har mye å gjøre i hverdagen, kan det kanskje være vanskelig å finne en hel uke eller to til å reise. Spesielt hvis man har lyst å reise mer enn en gang i året, når barna har sommerferie.

Det er ikke alltid lett å balansere et liv med familie, jobb og fritidsaktiviteter med reiseopplevelser. Men med helgeturer har du den perfekte løsningen! Du trenger bare én fridag fra jobben – eller ingen i det hele tatt - og barna kan du enten ta med deg, eller sikkert avlevere de hos besteforeldrene i en helg. På den måten krever det plutselig ikke den store planleggingen å komme ut på en herlig reise.

Les mer …

Lilleputthammer

I slutten av juli dro mamma, pappa, Mona Cecilie (12), Anders (8,5), bestefar, bestemor og boxeren Casi på tur til Lilleputthammer.

Les mer …

Bli med oss til Tenerife


Maria og Emilio bor på Tenerife, og i denne boka forteller de deg om øya Tenerife.

Du får vite mer om ting som skjedde for lenge siden, hvordan man lever på øya i dag, om naturen, og om de populære stedene. I tillegg til dette finner du og små faktaruter med opplysninger eller besøkstips.

Les mer …