Inspirasjon med Delicious Doodles

Skrevet av Nina Bigum Udnesseter .


Motivet mitt denne gangen er Lilleth2 fra Delicicious Doodles. En vakker jente i omgitt av flotte liljer. Nå er det vår og vi kan nyte litt lengre lysere dager. Våren inspirer meg til å velge pastellfarger. Jeg fargela motivet mitt med Promaker i glade pastellfarger og valgte rosa ark i bunn på selve kortet som også er rosa.


Det er alltid spennende med fargelegging og motivet mitt har masse langt hår. Jeg har brukt embossing på blomstene og i håret til Lilleth. Gull, rosa og blåturkis embossing. I tillegg har jeg brukt embossing på sommerfuglborden og på sommerfuglene. Jeg stanset ut en lyseblå sommerfugl bord og sommerfugler i gult og rosa. Et lyseblått hjerte og noen rosa og lyseblå blomster pynter også opp. Herlig med litt farger! Nå kan vi bare glede oss til sommeren.

 

Jeg har brukt:

Dies fra Joy Craft, Cherry Lynn, Marianne dies og Magnolia
Ark fra Basill og Bittersweet
Blomstene er kjøpt på Scrapmagasinet.

Promaker tusjer:
Blender, Pastelbeige, Leaf green, Meadows green, Vanilla, Mustard, Buttercup, Blush, Satin, Dusty pink, Tan. Pastel blue, Sky blue, Pale pink, Coctail pink og Rose pink

 

Hilsen Nina

 

 

Inspirasjon fra Aurora Wings

 

Så er det tid for en ny artikkel fra Team A igjen. Temaet har vært "Lag din egen bakgrunn" og sponsor har vært Aurora Wings. Hvis du vil se flere motiver som denne sponsoren har å by på, kan du klikke deg inn på siden deres.

Les mer …

Mo Hayder: Dukkene


Handlingen foregår på et mentalsykehus. Pasientene er skjøre og påvirkelige.

Det skjer en rekke urovekkende hendelser og noen dødsfall - og frykten sprer seg blant både de ansatte og innlagte.

Les mer …

Unngår disse passtabbene i sommer


Sommerferien banker snart på døra og beregninger Star Tour har gjort viser at nærmere 900 000 nordmenn reiser på en pakketur i løpet av sommeren. Men selv om vi ligger på europatoppen i reising, er det alltid noen som glemmer det viktigste. Her minner Star Tour om de viktige pass- og visumreglene.

Les mer …

Lilleputthammer

I slutten av juli dro mamma, pappa, Mona Cecilie (12), Anders (8,5), bestefar, bestemor og boxeren Casi på tur til Lilleputthammer.

Les mer …

New York for barn


Tre unge newyorkere – Mia, Taylor og Joshua – tar deg med på en leken oppdagelsesreise til New York: Bli med opp 67 etasjer på under ett minutt, lær deg engelske ord og kinesisk skrift, se hvordan basketball spilles i gatene, forstå hvorfor taxiene er gule og hvordan heisen, RAP-musikken og hamburgeren ble født. Alt gjennom lek!

Les mer …