Lollipopkort med motiv fra Aurora Wings

Skrevet av Belinda Hammersdal .


Denne måneden er vi heldige og får leke oss med motiver fra Aurora Wings. I Etsyshoppen finner du denne nydelige digien som heter Daphne Sprite og mange flere nydelige motiver. Tema denne gangen var rett og slett «Say it with flowers», og da visste jeg med en gang at jeg ville lage et lollipopkort. Disse er dekorative, lette å lage og passer svært godt å gi bort sammen med blomster.


Jeg vil vise dere hvordan jeg får en horisontal dies til å passe rundt en sirkel. Dette kan kanskje få deg til å se litt nytt på disse nydelige kantdiesene. Jeg klipper vekk ganske mye av festekanten.


Rundt motivet og langs ytterkanten på kortet har jeg limt på bånd. Jeg hadde ikke sugerør som passet godt nok i farge så jeg limte sammen tre tynne stenger i bambus. Dette fungerer vel så greit.

 


Her ser du bedre hvordan borden med sommerfugler er festet rundt motivet.Sommerfuglene står litt opp og det liker jeg veldig godt.


Nydelige Daphne Sprite er fargelagt med Copics. Denne gangen har jeg prøvd å lage litt bakgrunn også.


Sløyfer er alltid lekkert å pynte disse kortene med.Har laget sløyfer av smalt bånd og limt perlebånd for mer effekt.


Jeg håper du finner litt inspirasjon i lollipopkortet mitt. Kos deg med scrappingen!

 Klem fra DT Belinda

 

Tags: Aurora Wings

Relaterte artikler:

Bok med skilleark

 

Jeg har laget en bok med skilleark der alle i husstanden har sine egne sider der det står hva vi har av huslige oppgaver pr uke. Denne har jeg dekorert med motiv fra Behind The Door. Jeg har virkelig sansen for disse klippearkene. Mye moro man kan lage med disse. Jeg har brukt motiver fra Behind the Door.

Les mer …

Ingrid Berglund: Tiden leger ingen sår


Isabell Larsen blir funnet brutalt myrdet i sitt hjem i 1996, og ektemannen dømmes for ugjerningen. Når Guttorm slipper ut fra fengselet tretten år senere, fatter journalisten Joakim Oppegård interesse for det gamle familiedramaet.

Les mer …

Unngår disse passtabbene i sommer


Sommerferien banker snart på døra og beregninger Star Tour har gjort viser at nærmere 900 000 nordmenn reiser på en pakketur i løpet av sommeren. Men selv om vi ligger på europatoppen i reising, er det alltid noen som glemmer det viktigste. Her minner Star Tour om de viktige pass- og visumreglene.

Les mer …

Løveparken (Danmark)

Løveparken i Danmark er en dyrepark som har holdt til i Givskud utenfor Vejle siden 1969. Her får du kontakt med ville dyr fra 5 kontinenter, og ca 1000 dyr fordelt på 120 arter.

Les mer …

Ny serie med reiseguider til barn

 

Aschehoug har nå en ny serie med reisebøker for barn. Dette er ingen vanlig reiseguide - men er et hefte på 96 rikt illustrerte sider som er fullspekket med kule historier og fascinerende fakta om menneskene, stedene, historien og kulturen.

Serien er laget i samarbeid med Lonely Planet.  Dette er storbyen presentert på barnas premisser. Ypperlig også for de som bare vil lære mer om verdensmetropolene.

Les mer …