Mer inspirasjon fra Moonflower

Skrevet av Anita Sæterdal .


Dieser og puncher er noe alle som har holdt på med kort en stund, har mye av. Det kommer stadig nye dieser på markedet, som man «bare må ha», og jeg er ikke noe unntak når det gjelder å la meg friste til å kjøpe den ene godbiten etter den andre.

En av de siste disene jeg har kjøpt har jeg brukt på dette kortet.  Jeg delte 3 ulike mønsterark samtidig med diesen, for på den måten å lage en spennende bakgrunn.
Punchen jeg har bruk er en MS snowflake, og de fleste blomstene kommer fra Wild Orchid Craft.  Jeg synes disse snøflakene er kjempefine å bruke som fyll, og bakgrunn til blomster på kort.  Siden motivet inneholder snøflak, så gav det seg selv at de måtte bli med på dette kortet. Tekstene er skrevet ut på pc, og ellers har jeg pyntet med litt blings og organsa band.


Motivet kommer fra Moonflower, og er en fryd å fargelegge.


Når jeg gir bort et kort med en så pyntet forside, ønsker jeg ikke at mottaker skal bli skuffet når han åpner kortet, derfor pynter jeg alle sider.

 

Sånn ble det ferdige kortet:

 

 

Materialliste:

  • Kraftkartong, mønsterpapir fra Maja Design, Korg og Godt, og Paper Designer.
  • Blomster fra Wild Orchid Kraft, ukjent
  • Bling fra CC hobby
  • Organsaband ukjent
  • Diser: Nellie Snellen og KW kraft.

 

Farger - Promarkers:

Hud: Burnt Orange, Coral, Sunkissed Pink, Blush, Pastel Pink and Antique Pink
Hår: Triamarker – R934, O345, O628, O929
Kjole: Holly, Pine, Forest Green og Appel Cider.
Snekrystaller: Pastel Blu og Blender
Vinger: Sunflower (L), Canary (L), Tulip Yellow og Eggnog.

 

Tags: Moonflower

Høstgirlander


Her i Barnemix er vi så heldige at vi får lov til å prøve oss på litt av hvert. Det er en kreativ prosess som jeg rett og slett elsker. Denne gangen har jeg fått leke meg med et ark fra Makn The Rounds. Det står at sirklene er 1", men når jeg printet de ut var de 2". Her jeg bor på Sørlandet har vi fortsatt ikke sett noe til vinteren. Vi hadde sommeren her frem til slutten av oktober, og nå har høsten gjort sitt inntog, og vi har vakre høst trær, og regnet trommet behagelig rundt oss fortsatt med stor varme. Så da har jeg laget en høstgirlander til og ha hengende til pynt.

Les mer …

R. S. Pateman: Hva skjedde med Amy?


Livene til hennes foreldre, Beth og Brian gikk i oppløsning.

Ti år senere sliter mamma Beth fortsatt med en enorm sorg og redsel for hva som skjedde med hennes eneste barn, men marerittet blir bare verre når en fremmed kvinne banker på
døren.

I hånden holder hun en jente som ser ut som Amy den dagen hun forsvant for ti år siden.

Les mer …

Weekend i trendy Krakow


Krakow er - sommerens hotteste reisemål for helgeturer. Byen har en spennende historie og et rikt kultur- og uteliv. Og best av alt, byen ligger bare et par timers flytur fra Norge. 

Å reise til Krakow er i vinden akkurat nå, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Les mer …

Junibacken (Sverige)

Junibacken er et aktivitetsmuseum i Stockholm. Museumet har eksistert siden 1996 og har barna i sentrum. Her får du møte mange av miljøene og figurene som Astrid Lindgren skrev om i sine bøker. Det blir også arrangert barneteater.

Les mer …

GuideNorge 2008


Byer og tettsteder fra A til Å
Forfatter: Rolf Bakke og Ivar Dyrdal

Markedets mest komplette reiseguide for Norge!

Her er kort og konsis informasjon om norske tettsteder i alfabetisk orden uten bruk av kompliserte symboler og forkortelser, bl.a. informasjonskontorer, kommunikasjoner, overnatting, severdigheter og begivenheter.

Les mer …