Utradisjonelt julekort

Skrevet av Winnie A Ludvigsen .


Da var det min tur til å vise ett kort som jeg håper kan inspirerer deg til å lage utradisjonelle Julekort…….Ikke lett å lage sommerkort når det er kaldt ute så da ble det til ett meget utradisjonelt julekort……… Mange Nordmenn reiser til syden om vinteren og noen feire jo og jul der og hva er mer naturlig enn å sende famile og venner ett personlig julekort.

 

Temaet denne gangen var fritt og det ble da til ett julekort selv om fargene og motivet sier SOMMER :) Jeg har brukt ett motiv fra “ DIAMOND GRAPHICS “ som heter “TOURIST“ det er fargelagt med Promarker og noen få Flexmarker.

Hud : Dusky Rose – Soft Peach – Oatmeal – Blush

Klær : Pear Green – Lime Green – Lime Zest / Pine – Forest Green – Pear Green / Carmine – Magenta – Cerisse / Midnight Blue – Egyptian Blue (F*) – True Blue – Sapphire (F*)

Hår- Sko – Skilt : Ice Grey 5-4-3

Kartong og Mønsterpapir : Bazzill og Panduro / prima og Kort og Godt

Blomster : Wild Orchid Craft. Spellbinders Die. 

Tags: Diamond Graphics

Bursdagskort fra Stitchy Bear

 
Jeg har laget et bursdagskort med motivet 'Birthday boy' fra Stitcy Bear.

Les mer …

Peter James - Tre nyutgitte krimbøker


Peter James har skrevet 10 bøker om politimannen Roy Grace. Bøkene er utgitt i over 30 land og det er solgt rundt 15 millioner eksemplarer.

Peter James gjør alltid grundig research til sine krimromaner og er med politiet i Sussex ut på patrulje så ofte han kan. For ham er researchen en like viktig del av arbeidet med en bok som karakterer og plott. James har uttalt at han ser på alle disse elementene som en treenighet som ikke må skilles.

Les mer …

Ta en pause med helgeturer!

 
Når man har mye å gjøre i hverdagen, kan det kanskje være vanskelig å finne en hel uke eller to til å reise. Spesielt hvis man har lyst å reise mer enn en gang i året, når barna har sommerferie.

Det er ikke alltid lett å balansere et liv med familie, jobb og fritidsaktiviteter med reiseopplevelser. Men med helgeturer har du den perfekte løsningen! Du trenger bare én fridag fra jobben – eller ingen i det hele tatt - og barna kan du enten ta med deg, eller sikkert avlevere de hos besteforeldrene i en helg. På den måten krever det plutselig ikke den store planleggingen å komme ut på en herlig reise.

Les mer …

Junibacken (Sverige)

Junibacken er et aktivitetsmuseum i Stockholm. Museumet har eksistert siden 1996 og har barna i sentrum. Her får du møte mange av miljøene og figurene som Astrid Lindgren skrev om i sine bøker. Det blir også arrangert barneteater.

Les mer …

GuideNorge 2008


Byer og tettsteder fra A til Å
Forfatter: Rolf Bakke og Ivar Dyrdal

Markedets mest komplette reiseguide for Norge!

Her er kort og konsis informasjon om norske tettsteder i alfabetisk orden uten bruk av kompliserte symboler og forkortelser, bl.a. informasjonskontorer, kommunikasjoner, overnatting, severdigheter og begivenheter.

Les mer …