Utradisjonelt julekort

Skrevet av Winnie A Ludvigsen .


Da var det min tur til å vise ett kort som jeg håper kan inspirerer deg til å lage utradisjonelle Julekort…….Ikke lett å lage sommerkort når det er kaldt ute så da ble det til ett meget utradisjonelt julekort……… Mange Nordmenn reiser til syden om vinteren og noen feire jo og jul der og hva er mer naturlig enn å sende famile og venner ett personlig julekort.

 

Temaet denne gangen var fritt og det ble da til ett julekort selv om fargene og motivet sier SOMMER :) Jeg har brukt ett motiv fra “ DIAMOND GRAPHICS “ som heter “TOURIST“ det er fargelagt med Promarker og noen få Flexmarker.

Hud : Dusky Rose – Soft Peach – Oatmeal – Blush

Klær : Pear Green – Lime Green – Lime Zest / Pine – Forest Green – Pear Green / Carmine – Magenta – Cerisse / Midnight Blue – Egyptian Blue (F*) – True Blue – Sapphire (F*)

Hår- Sko – Skilt : Ice Grey 5-4-3

Kartong og Mønsterpapir : Bazzill og Panduro / prima og Kort og Godt

Blomster : Wild Orchid Craft. Spellbinders Die. 

Tags: Diamond Graphics

Albumside for lek


Sitter her i sola å leker meg med å fargelegge trykk. Det å lage enkle babyalbum er moro, synes jeg.

Les mer …

Jo Nesbø: Sønnen


Korrupsjon og organisert kriminalitet er kreftene bak de store dramaene, enten de utspiller seg på Politihuset, i Rådhuset, på snuskete hotellrom i kvadraturen eller blant dopselgerne langs Akerselva.

Dette er en skandinavisk "The Wire" i et forstørret hyperrealistisk Sin City-Oslo.

Les mer …

Unngår disse passtabbene i sommer


Sommerferien banker snart på døra og beregninger Star Tour har gjort viser at nærmere 900 000 nordmenn reiser på en pakketur i løpet av sommeren. Men selv om vi ligger på europatoppen i reising, er det alltid noen som glemmer det viktigste. Her minner Star Tour om de viktige pass- og visumreglene.

Les mer …

Lilleputthammer

I slutten av juli dro mamma, pappa, Mona Cecilie (12), Anders (8,5), bestefar, bestemor og boxeren Casi på tur til Lilleputthammer.

Les mer …

Celine Irgens Aagard: London


Ønsker du å se mer enn Buckingham Palace og Madame Tussaud? I denne boka finner du tipsene som gjør at du kan få noe helt spesielt ut av reisen.

Les mer …