Utradisjonelt julekort

Skrevet av Winnie A Ludvigsen .


Da var det min tur til å vise ett kort som jeg håper kan inspirerer deg til å lage utradisjonelle Julekort…….Ikke lett å lage sommerkort når det er kaldt ute så da ble det til ett meget utradisjonelt julekort……… Mange Nordmenn reiser til syden om vinteren og noen feire jo og jul der og hva er mer naturlig enn å sende famile og venner ett personlig julekort.

 

Temaet denne gangen var fritt og det ble da til ett julekort selv om fargene og motivet sier SOMMER :) Jeg har brukt ett motiv fra “ DIAMOND GRAPHICS “ som heter “TOURIST“ det er fargelagt med Promarker og noen få Flexmarker.

Hud : Dusky Rose – Soft Peach – Oatmeal – Blush

Klær : Pear Green – Lime Green – Lime Zest / Pine – Forest Green – Pear Green / Carmine – Magenta – Cerisse / Midnight Blue – Egyptian Blue (F*) – True Blue – Sapphire (F*)

Hår- Sko – Skilt : Ice Grey 5-4-3

Kartong og Mønsterpapir : Bazzill og Panduro / prima og Kort og Godt

Blomster : Wild Orchid Craft. Spellbinders Die. 

Tags: Diamond Graphics

Mer inspirasjon fra Doctor Digi

 

Da er det på tide med litt ny inspirasjon. Team B har laget masse flott. Temaet har vært "Bruk masse mønsterark". Hvis du vil se mer av det Doctor Digi har å by på, kan du klikke deg inn på siden deres. De har mange morsomme motiver.

Les mer …

R. S. Pateman: Hva skjedde med Amy?


Livene til hennes foreldre, Beth og Brian gikk i oppløsning.

Ti år senere sliter mamma Beth fortsatt med en enorm sorg og redsel for hva som skjedde med hennes eneste barn, men marerittet blir bare verre når en fremmed kvinne banker på
døren.

I hånden holder hun en jente som ser ut som Amy den dagen hun forsvant for ti år siden.

Les mer …

Unngår disse passtabbene i sommer


Sommerferien banker snart på døra og beregninger Star Tour har gjort viser at nærmere 900 000 nordmenn reiser på en pakketur i løpet av sommeren. Men selv om vi ligger på europatoppen i reising, er det alltid noen som glemmer det viktigste. Her minner Star Tour om de viktige pass- og visumreglene.

Les mer …

Dyreparken


Dyreparken har åpent 365 dager i året. Hver dag har sin sjarm. Det finnes mer enn 100 dyreslag og rundt 800 individer.

I 2004 når artikkelen ble skrevet var årets nyhet to nye orangutanger.

Les mer …

Paris for barn


Bli med til PARIS. Søskenparet Pauline og Martin tar deg med til Montmartre, Eiffeltårnet og Versailles. Lær deg å bruke det fantastiske metrosystemet, lag din egen croque-monsieur og finn ut hva som gjemmer seg UNDER byen! Alt gjennom lek, oppgaver og fakta. Bon voyage!

Les mer …