Magic Wallet-kort

Skrevet av Rita Krogsund .

 

Hei. Da er det min tur til å inspirere med en tutorial, oppgaven var CAS (Clean And Simple) og jeg slenger med hvordan jeg har laget et MAGIC WALLET kort.

Project Life

Skrevet av Elisabeth Hatlen .

 

Hei. I dag vil jeg vise dere en enkel tutorial på en project life side. Også kalt lommescrapping eller PL. Vi fikk denne gangen utdelt digitale stempel fra: Sweet escape. Mitt motiv heter: Sweet cake.  Utfordringen denne gangen var fargetema lilla og rosa. Ett fargetema som var mitt i blinken for meg, da jeg elsker både lilla og rosa.

Bokmerke

Skrevet av Elisabeth Tveit .


Denne gang skal vi lage bokmerke, jeg har valgt å lage hjørnebokmerke. Som motiv har jeg brukt et klippeark fra Lulu Design Art. Det er nok ulike måter å lage den på dette er min måte.

Formkort

Skrevet av Bettina Leikvoll .

 

I dag skal jeg vise dere hvordan jeg lager mine formkort. Her har jeg brukt et motiv fra Scrapper's Delights. Først velger jeg ut en dies. Bruker vanligvis en av mine favorittdies fra Go Kreate. Deretter bretter jeg et 6 x 12 hvit bazill ark i to og legger diesen slik at ytterste kanten er utenfor bretten. 

Tilbake til posekortet

Skrevet av Anita Sæterdal .


Å finne opp nye ting er utfordrende, og siden jeg vet at det hele tiden er nykommere i denne hobbyen, vil jeg vise dere hvordan jeg pynter en pose med herlige ark og et nydelig motiv.

Jeg begynner nesten alltid med å fargelegge stempelet, dette kommer fra Ppinky Dolls, og er først farget med promarker, så har jeg scannet det inn på pc, og skrive det ut på fotopapir.  Det er flere grunner til at jeg gjør det på denne måten. Jeg bruker lang tid på fargelegging, og ønsker derfor å kunne bruke samme motiv flere ganger. Jeg kan fargelegge det i en litt stor størrelse, for så å minke det ned på neste utskrift. Og jeg kan skrive det ut på overflater Promarkerene ikke kan brukes på.

Konvoluttkort

Skrevet av Elisabeth Tveit .

 

I dag er det min tur å ha tutorial for dere. Jeg vil da vise dere hvordan dere kan lage konvoluttkort. Det finnes nok mange varianter av denne, men her er hvordan jeg lager den.

Det beste av alt er at du trenger bare et mønsterpapir, men det må være mønster på begge side (må ikke, men blir finest da.) Siden begge sider vil vises. Motivet er fra Diamond Graphics.

Make it sparkle

Skrevet av Katrine Hoel Paulsen .

 

Hei, da var det min tur igjen til å lage en Tutorial med et selvvalgt motiv fra KennyK. Mitt valg falt på denne tøffe og kule jenta da jeg lager mye kort til min datters klassevenninner.  Oppdraget denne gang lød: Make it Sparkle!

Maskert godtepose

Skrevet av Winnie A Ludvigsen .


Da er det min tur til å lage en tutorial, Temaet for Team B denne gangen er Maskering / Bruk en bakgrunn. Motivet er digitalt og fra FaeryInk og heter “You’re so wicked”. Jeg har maskert det sammen med ett motiv fra Make it Crafty som heter “Spooky House” dette har jeg gjort i programmet Word. 

Hjerteklem med Moonflower

Skrevet av Nina Bigum Udnesseter .

 

Moonflower har et kjempesøtt motiv med en jente med store øyne, en søt bamse og vakre roser. Dette motivet måtte jeg bare fargelegge i pastell. Jeg tok fram mønsterark fra serien Summer Chrush fra Majadesign og farget karton fra Basille. Disse arkene har så utrolig lekre farger hvor mye går i lakserosa og mintgrønn. Vi ble utfordret på å bruke mange dies. Så det var bare å sette i gange å finne fram forskjellige aktuelle dies.

Alice in Wonderland

Skrevet av Elisabeth Tveit .

 

Motivet som vi i Barnemix teamet fikk denne gang er fra Delicious Doodles og det  heter 'Alice in wonderland'. Det har  mange detaljer. Så jeg ønsker ikke at mønsterpapiret jeg skal bruke skal ta bort fokuset fra motivet, når jeg lager kortet.

Vidunderlige Aurora Wings

Skrevet av Rita Krogsund .

 

Hei. Jeg har laget en liten tutorial sponset av Aurora Wings søte digistempel "ladybug". Jeg har brukt Rangers Distress Ink på bakgrunnen, viser litt av hva disse ink padene kan brukes til. Fargene jeg har benyttet framhever stemplet og fargeleggingen på en fin måte.

Mixed Media Nikki Burnette (Tutorial)

Skrevet av Lina Larsson .

 

Hejsan! Idag är det min tur att hålla i en tutorial. Jag hade turen att få en av mina favorit tekniker nämligen Mixed Media. Den här gången är det Nikki Brunette som är sponsor och hennes digis passar perfekt till Mixed media projekt. Namnet på motivet är "Red".

Tutorial på trappekort/stepcard

Skrevet av Belinda Hammersdal .

 

Denne måneden har temaet vært "bruk mønsterark som klær". Sponsor denne måneden er KennyK. Motivet heter "Racy Roxie". Jeg har endel i samlingen min allerede,men denne var ny for min del. Bretteteknikken jeg skal vise dere i dag er alt annet enn ny,men siden det finnes så mange varianter av denne så ville jeg vise dere min måte å lage de på.

Dunderton Academicals FC

Skrevet av Katrine Hoel Paulsen .

 

Denne gang skulle vi velge oss et motiv hver fra Doctor Digi. Mitt valg falt på Dunderton Academicals FC da jeg tenkte at jeg kunne lage et kort til min pappa av dette motivet. Jeg prøver alltid å ha en person i tankene når jeg lager kort for de forskjellige oppdragene her i Barnemix, og velger meg også motiv utifra dette så langt det lar seg gjøre.

Tutorial på kort med bretteteknikk

Skrevet av Ane Lene Håvelsen .

 

Jeg forsøker meg på en tutorial. Det er ikke jeg som opprinnelig har ’funnet på’ dette kortet, men jeg drister meg til å lage en tutorial, da jeg lager dette kortet veldig mye.

Get well soon

Skrevet av Rita Krogsund .

 

Denne gangen er utfordringen å lage noe annet enn et kort, så nå skal jeg vise dere hvordan jeg lager en enkel gavepose, med en oppmuntring oppi. Digistemplet fra Oddball er perfekt som en hilsen til en som er syk, GET WELL SOON.

Grafitti Ava

Skrevet av Anita Sæterdal .


Noen ganger ønsker jeg meg noen stempel som er litt annerledes, ikke supersøte, men likevel fine. Oddball på Etsy er et sted å gå for å finne stempel litt utenom de vanlige. Stempelet jeg har brukt på dette kortet heter “Big Eye Graffiti Artist Girl Aya» tegnet av Lizzy Love.

Resirkulert Sjokolade eske

Skrevet av Winnie A. Ludvigsen .


Siden det jo snart er Morsdag og Valentine har jeg laget en gave eske.

Jeg valgte å forsterke min eske med Bazzill kartong I fargen “Bahamas “, målte esken horisontalt og vertikalt, min eske målte 25cmx25cm. (begge sidene og toppen på esken =25cm) gjorde det samme på bunnen som er litt mindre ca 23,5 x 23,5 (begge sidene og bunnen på esken = ca 23,5 cm).

Wise Dragon

Skrevet av Nina Bigum Udnesseter .


Gjennom barnemix.no får jeg utfordret meg selv med å lage varierte kort med ulike motiv og fargevalg. Utfordringen denne gangen var et digitalt stempel fra FabrikaFantasia. Jeg fikk motivet Wise dragon. Jeg er glad i bøker både privat og i jobbsammenheng, så da passer dette motivet godt for meg. Vi fikk tilgang til motivet med og uten farger. Jeg valgte å bruke motivet som er ferdig fargelagt. Da var det bare å skrive ut motivet og å sette i gang med å lage kort.

En liten vertinnegave

Skrevet av Lisbet Fagerli .

 

Denne gangen skulle jeg lage en vertinnegave med motivet 'The artista" fra Faery ink. Jeg fikk store problemer med denne utfordringen nå i desember. Motivet er veldig fint, men det med vertinnegave måtte jeg tygge lenge på før jeg kom på at jeg kunne dekorere en Pringles boks og lage penseloppbevaring til en bekjent.

Polka Doodles og skisse

Skrevet av Anita Sæterdal .


Å lage et kort etter en skisse kan for mange være en utfordring, også for meg. Vanskeligheten ligger i å lage noe som ser bra ut, og samtidig ligner på skissen. Jeg vet at en har stor frihet med en skisse, men velger som regel å lage det så likt som mulig, for å være sikker på at det er gjenkjennelig.

Mixed media med Rick St. Dennis

Skrevet av Rita Krogsund .

 

Vel, denne oppgaven var virkelig en stor utfordring for meg, motivet jeg hadde valgt fra Rick StDennis - Euro Clown With Flower, falt jeg for med èn gang og hadde store planer med det. Tanken var å lage en slags art journal-side eller bilde, med litt maling og stempler; det ser jo så enkelt ut når andre gjør det. Problemet var bare at jeg ikke har erfaring med dette, min idè baserte seg på akrylmaling som base og den søte klovnen malt i sarte vannfarger.

Think pink: Pyramide staffelikort

Skrevet av Katrine Hoel Paulsen .

 

Denne gang fikk jeg utdelt dette fine motivet fra Karleigh Sue og oppgaven lød: Think Pink! Jeg grunnet litt på hva slags korttype jeg ville lage denne gang og endte opp med et pyramide staffelikort. Jeg vet ikke helt om det er rette betegnelsen, men jeg kaller det i hvert fall det.

Halloween "Trick and treat"-pose

Skrevet av Gro Hansen .

 

Utfordringen denne måneden er et digitalt stempel av Nikki Burnette  som heter »ZOE». Dette motivet er også litt utenfor min komfort sone, så jeg har brukt mye tid og masse frem og tilbake i forhold til å bli sånn noenlunde fornøyd med resultatet. Oppgaven gikk ut på å bruke glitter, så da tenkte jeg at jeg ville lage noe annet enn et kort denne gangen.

Motivet er veldig Halloween inspirert, så jeg tenkte at jeg ville lage en pose til «trick and treat» da det nærmer seg slutten av oktober.

A touch of blue

Skrevet av Rita Krogsund .

 

Jeg visste med en gang hva jeg ville gjøre med dette nydelige digistemplet: Sweet Dreams, fra SweetPeaStamps: Hun skulle bli blå. Hele motivet skulle jeg lage blått. Ikke bare `touch of blue`, som er temaet denne gangen. Jeg startet med å printe motivet på et Canson papir, og en til i vanlig kopipapir, denne skulle jeg bruke til å lage maskering- heretter kalt maske.

Fyrstikkeske

Skrevet av Marthe Fjellseth Mathisen .

 

Det nærmer seg høsten og kalde tider, og til og med jul er det mye snakk om i disse dager. Jeg kom nesten akkurat hjem fra en tur i syden så jul er faktisk det siste jeg har tenkt på. Når jeg så motivet mitt fra MilkCoffee visste jeg ikke hva jeg skulle finne på, men etter å ha latt det ligge en stund fikk jeg plutselig en ide om å ha det på en fyrstikke-eske og siden jeg er litt lei av å bare lage vanlig kort fikk jeg lyst til å utfordre meg litt ekstra.

Høstkort fra MilkCoffee

Skrevet av Marianne Iversen .

 

Jeg begynte som vanlig med motivet. Denne gangen var det et søtt motiv fra MilkCoffee. Etter å ha printet det up på perfect coloring paper begynte jobben med å fargelegge det. Siden temaet denne gangen var "høst og kaldt", hadde jeg en liten utfordring med motivet – som jeg synes er ganske sommerlig. Derfor tenkte jeg at jeg skulle teste ut noen nye fargekombinasjoner for hud, også hadde sett noen andre fine kombinasjoner som jeg tenkte jeg skulle bruke. Jeg brukte også Color of the day til fargeinspirasjon.

Humorkort fra Doctor Digi

Skrevet av Katrine Hoel Paulsen .

 

Denne gang skulle vi velge oss et motiv hver fra Doctor Digi og temaet var humorkort. Mitt valg falt derfor på denne morsomme damen som heter Bath Time Deirdery. Jeg kjenner nemlig akkurat den rette damen som skal få dette kortet. Hun er engelsk, liker å bade og selvsagt elsker hun en god kopp med te.

Gavepose til babyjente

Skrevet av Gunn Helene Udnæs .


Temaet for denne gangen var å ha med hjerter på prosjektet, og da tenkte jeg at det måtte enten bli noe romantisk, eller noe søtt :) Så da vi skulle velge motiv fra Stichy Bear, falt jeg pladask for denne søte bjørnen, Quilted Love med hjerter. Jeg ville lage noe annet enn kort denne gangen, så da falt valget på en gavepose til baby. 

Posen jeg har brukt er en vanlig brun, tykk papirpose med lukkeklaff fra Panduro. Denne har jeg svertet alle kantene på.

Tagkort med motiv fra Stitchy Bear

Skrevet av Tina-Mari Dalsrud .

 

Dette kortet laget jeg for litt siden i en annen versjon også og noen lurte på tutorial. Jeg har funnet denne på en blogg en gang, men lagret aldri adressen! Så om noen vet hvem som egentlig laget dette kortet orginalt gi meg gjerne et navn så jeg kan skrive de inn.

Jeg forsøker derfor å lage en egen tutorial. Denne gangen var det Stitchy Bear som er sponsor og jeg har fått kose meg med dette skjønne trykket! Ta gjerne en tur inn på siden deres!

Monokrom

Skrevet av Anita Sæterdal .

 

Jeg fikk et nydelig stempel fra Lacy Sunshine. Hun heter Emely Snow Prinsess, og har en helt fantastisk kjole. Jeg burde nok ha laget henne i en isblå farge, men har vært i en brun sone de siste dagene, så jeg fant frem ark og mine promarkers for å lage en brun drøm. Arkene kommer fra en blokk fra Enogreeting som heter Retro Style. Noen av arkene var litt vanskelig å bruke, men til denne typen prosjekter er den strålende, da en alltid finner ark som passer sammen.  

Kort med sugerør

Skrevet av Elisabeth Tveit .

 

Denne gang er det Twisted Papers som jeg har lekt meg med, det var mange flotte bilde på dette arket og det var vanskelig å velge ut hvilket av dem jeg skulle bruke. Denne gang er det et Monokromt kort jeg har laget og det skal ha kun farge i ulike nyanser. Jeg valgte da å ta utgangspunkt i de lilla blomstene på bilde og slik ble kortet.

Lulu Design ArtGarden Card

Skrevet av Agneta Kolflaath Kajander .

 
Jeg har laget et staffelikort som jeg har sett vært gjort mange ganger på nettet. Dette er et valdig enkelt staffelikort som er kjapt å lage, men som gjør litt mer ut av seg enn et vanlig 6’’x6’’ kort. Motivet er fra Lulu Design Art.

Sexy kort med motiv fra KennyK

Skrevet av Marianne Iversen .

 

Sponsoren for mai er KennyK, og jeg har fått det flotte motivet Drama Queen som jeg skulle bruke til temaet "lag et sexy kort". Kan vel ikke akkurat si at det er min sterkeste side, men moro var det. Jeg tenkte at svart og rødt var gode farger til dette temaet, og tok en titt på hvilke ark jeg kunne bruke. Jeg bestemte meg for et rødt ark, og det svarte laget jeg selv med hjelp av en copic tusj (100).

Pop-Up Kort

Skrevet av Gunn Helene Udnæs .

 

Det ble nok en utfordring da dette bidraget skulle lages med denne skjønne hundevalpen fra Stamp a Hoot. Første gang jeg har laget noe med et dyremotiv ( tror jeg :) ) Og i alle fall første gang på fargelegging av hund. Jeg har fargelagt motivet først, deretter fant jeg forskjellige mønsterpapir som jeg kunne tenke meg å bruke.

Tag med KennyK

Skrevet av Tina-Mari Dalsrud .

 

Her kommer mitt nyeste bidrag for Barnemix. Denne gangen var det KennyK som var sponsor, jeg digger stemplene han lager og gledet meg til å lage noe med disse. I det siste har jeg fått dilla på stenciler, mist, gesso osv. Derfor tenkte jeg at jeg kunne prøve å lage noe med dette til denne digien. Det endte med en tag, å jeg har tenkt å dele prosessen min med dere. 

Oppbevaring til strikkepinner

Skrevet av Lisbet Fagerli .

 

Da var det min tur igjen til å vise mitt bidrag for mai. Denne gang fikk jeg ett stempel fra Stamp.A.Hot jeg skulle lage noe ut av. Stempelet jeg fikk var av denne søte lille katten. Denne gang var det ikke noe spesielt tema, og jeg valgte å lage noe jeg ikke har laget før - nemlig oppbevaring til strikkepinner. Det er rett og slett en dekorert Pringles boks.

Scrappers Delights summer breeze

Skrevet av Rita Krogsund .

 

Hei. Jeg har lenge likt denne nydelige digien fra Scrappers Delight, og nå i april er de sponsor her på Barnemix. De har masse fine digier å velge i, en av de beste, synes jeg. Som vanlig liker jeg et enkelt og rent kort, og hun er fargelagt med ProMarkers. Innsidene er farget med Distress Inked og jeg har stemplet silhuetter med sort Versafine. Det er bare å leke i vei med disse flotte Distressfargene. Resultatet blir alltid bra.

Gaveboks

Skrevet av Tina-Mari Dalsrud .


Tilbake med et nytt bidrag, denne gangen er det Scrapper's Delights som er sponsor. De har veldig mange ulike digitale stempler og også noen digitale papirer. Jeg har i det siste fått litt dilla på stensiler, mister og stasj så var kanskje ingen stor overraskelse over over at det denne gangen ble akkurat dette! Jeg har valgt å lage en gaveboks, glemte desverre og ta bilder underveis men skal prøve å skrive så detaljert som mulig.

Bruk av metallteip

Skrevet av Elisabeth Tveit .


Denne gang er det KennyK som bidrar med Digitale stempel til oss jentene i DT her i Barnemix. De har tøffe stempler, så jeg anbefaler dere alle til å ta en titt på butikken til KennyK. Denne gang skal vi ha metall som inspirasjon til dere. Her er fremgangsmåten på hvordan jeg laget deler av kortet.

Lene Lauritsen Kjølner: Hvorfor spurte de ikke Evensen?


Som privatdetektiv sysler Olivia Henriksen mest med utro ektefeller og overvåkning. Da den beryktede SV-politikeren Arne Gustavsen blir funnet død i vannkanten ved Ankerholmens seilerforening, dras hun imidlertid inn i en sak som omfatter både miljøpolitikk, kyniske forretningsmenn og skitne affærer.

Heldigvis har Olivia nok av pågangsmot i det profesjonelle liv - i kjærlighetslivet er hun litt mer usikker.

Les mer …

Treningsferie


En tydelig reisetrend de siste årene er trenings-ferie, og alle typer aktiv ferie. Som en av de ledende innen treningsreiser lanserer Apollo nå fotturer på Kanariøyene.

Les mer …

Polaria

Polaria er et opplevelsessenterer som ligger sentralt i Tromsø. Her kan du bl.a. hilse på seler og andre ulike fisker. Det finnes en panoramakino, utstillinger og gavebutikk.

Les mer …

Diverse reisebøker


Et utvalg av diverse reisehåndbøker fra Aschehoug, Lonely Planet, Cappelen Damm, Michelin m.m

Les mer …