Klovnen Biffo

Skrevet av Elisabeth Brun Myren .


Mitt oppdrag denne gangen var å gjøre noe med denne karen, klovnen Biffo fra Dr. Digi.  Dr. Digi er en super nettbutikk som har et stort utvalg morsomme digistempler, både ferdig fargelagte og svart/hvite som du kan fargelegge selv.

Jeg har brukt Promarkers i disse fargene:

Hud:  Blush, Almond, Putty
Nese:  Burgundy, Poppy
Hår:  French Navy, Sky Blue, Pastel Blue + hvit gel penn
Hatt:  Burnt Orange, Peach, Oatmeal
Jakke og bukse:  Lush Green, Leaf Green, Meadow Green
Ballongdyr:  Burgundy, Poppy, Antique Pink + hvit gel penn
Sko:  Burnt Sienna, Walnut, Caramel, Tan, Almond, Cool Grey 5, Ice Grey 3
Sele:  Caramel, Tan
Hansker:  Warm Grey 1 og 2 + blender
Sløyfe:  Burnt Orange, Orange, Apricot
Skjorte:  Bluebell, Amethyst
Ballong:  Mustard, Yellow, Buttercup, Primrose
Munn:  Burgundy, Antique Pink
Skygge:  Warm Grey 1

 
Denne triste klovnen ble ei utfordring!  Klovner skal jo være glade!!!! Ved å sette ham i omgivelser man vanligvis ser klovner, håpet jeg han ville bli litt lykkeligere :)
Jeg tegna ei grov skisse, mens jeg grubla...Det måtte bli et sirkustelt, som jeg lagde ved å bruke Basic Grey "Picadilly".  Bakgrunnen er baksida på det samme arket.  "Smil" bokstavene er fra et demontert barnearmbånd.


Blomstene laget jeg med en Sizzix die "Flower Layers", i ensfarga rød bazzil, som jeg har gitt en dæsj god gammeldags glitterlim.  Det samme har jeg gjort med sola, som egentlig er en gul filtblomst som jeg har klippa opp.

Stempelet er fra Kreativ Hobby, festet med rød tråd, som SMIL bokstavene.Da er det bare å krysse fingrene og håpe at Biffo blir litt gladere :)

 

 

Jan Erik Fjell: Hevneren


Den 17 år gamle norskættede Daniel «Danny» Larsen ankommer det føderale fengselet Alcatraz. Han er idømt en livstidsdom uten mulighet for prøveløslatelse for væpnet ran og drapsforsøk på en politimann. 33 år senere besøker et norsk kjærestepar det nå nedlagte fengselet. Der møter de den godt voksne amerikaneren, William. Han forteller dem historien om nordmannen han sonte sammen med mange år tidligere.

Les mer …

Treningsferie


En tydelig reisetrend de siste årene er trenings-ferie, og alle typer aktiv ferie. Som en av de ledende innen treningsreiser lanserer Apollo nå fotturer på Kanariøyene.

Les mer …

Gröna Lund (Sverige)

Gröna Lund er et populært tivoli som ligger på Djurgården i Stocholm. Her kan du boltre deg med 31 attraksjoner, kampspill, ett 20-talls matkiosker og 6 restauranter.

Les mer …

Diverse reisebøker


Et utvalg av diverse reisehåndbøker fra Aschehoug, Lonely Planet, Cappelen Damm, Michelin m.m

Les mer …