«The Gamer»

Skrevet av Marianne Iversen .


Denne gangen fikk jeg kose meg med et digi stempel fra Dr.Digi’s House of Stamps som heter Videogame Vince. Jeg printet ut motivet på perfect coloring paper og begynte med å fargelegge motivet med copics. Siden jeg ville ha ganske mørk stol måtte jeg konsentrere meg mer om skyggeleggingen sånn at ikke alt gikk i ett, dermed valgte jeg å jobbe seksjon for seksjon.

Fargene jeg har brukt er:

Hud: E00, 11, 21 & 04 + R20 i kinnene
Tunge: R22 & 24
Øyne: B00 & 0000
Hår: Y21, YR21 & 23 (prikket på)
Helsetrøye: C1 & 3
Truse: B00 & 0000 + C5 & 7
Stol: E57, 27 & 47 + 42 i hjørnet
Kontroll: C5 & 7 + R24
Kopp: BG01 og B00 + R22 & 24
Rundt motivet: B0000 + 0
Gulv: W0 & 2

Jeg kuttet motivet med den største diesen til Spellbinders Nestabillites Classic Ovals Largs. Deretter svertet jeg kantene med distress Gathered twigs og tegnet stiplet linje langs hele kanten med en mementro Rich Cocoa pen. Siste touchen på motivet var Glossy Accent på brillene.

Jeg fant ut at jeg ville laget et litt annerledes kort, og bestemte meg for å lage et Criss Cross kort. Dermed tok jeg et kartongark og kuttet det til to 11" x 4 ¼", deretter scored jeg dem begge midt på, altså 5 ½". Jeg kuttet også en på 5 ½" x 1 ½", og scored på 2 ½" og 8 ⅛" (på bildet er den litt bredere en 2 ½", men den blir senere kuttet ned).

 

Deretter skråkuttet jeg dem som vist på bildet. Den ene av dem kuttet jeg på den høyre delen, den andre den venstre delen.

Neste steg var å kutte et brunt papir (Panduro Basic paper, farge brun) og kuttet til to 4¼" x 5½", og deretter kuttet jeg den ene av dem diagonalt ca 5 mm fra hjørnene. Jeg brukte restene fra første skråkutt til å få så lik vinkel som mulig, slik at de passet perfekt oppå.

 

Jeg svertet kantene til kartongarket og limte fast trekantene oppå trekantflikene på kartongarket. De to delene lite jeg sammen med firkantene mot hverandre, slik at man lukker kortet med trekantflikene. Se bilder.

 

Den siste firkanten kuttet jeg av litt slik at den fikk målene 13½cm x 9cm (beklager bytte av måleenhet). Jeg kuttet også til et hvitt ark i målene 13x 8½cm. Denne hvite svertet jeg kantene på og tegnet en stiplet linje som på motivet. Deretter limte jeg den hvite på den brune, slik at det ble rom for å skrive en hilsen.

Jeg pyntet med en eyelett og en charm øverst i venstre hjørne. Charmen var sølvfarget og passet ikke så godt i fargen, så den fargela jeg med copics E49 og gned av litt med en våtserviett.

 

Jeg festet den med en memories dekortråd som er brun og hvit.

Den siste kartongbiten (på 2 ½" og 8 ⅛") limte jeg sammen slik at den fungerte som en bånd rundt kortet. Jeg svertet kantene og festet jeg tråd på og teipet fast midt foran.

 

Deretter festet jeg motivet til et brunt ark som jeg stanset ut med Spellbinders. Det eneste som gjensto nå var å sette sammen kortet som på bildet.

 

Nå er kortet ferdig og klar til å skrives på! =)

 

Tags: Doctor Digi

Kroken og Kolden: Død manns kiste


En kontroversiell dyrlege blir sportløst borte i Lom. En ungdomsskolelærer har hatt en konflikt med henne pga en hundeavliving. I Fredrikstad sitter en eksmann som kanskje har noe å hevne. Etter hver ser det ut til at den savnede kvinnen har fiender både her og der.

Samtidig på gården Tusshaug i Bøverdalen, er det en ulykkelig bonde som er ugjestfri og uvennlig mot alt og alle. Damen han har hentet fra Russland vantrives med han og med den avsidesliggende gården. Så blir det oppdaget et kvinnelik i en bekk på eiendommen hans. Det er september og jakttid, og de første høststormene har akkurat begynt.

Les mer …

Tenn gnisten i ferien


På Sunprime står romantikken i sentrum – avslappende luksus på tolv forskjellige reisemål

Når hverdagen tar over er det lett å glemme romantikken. Ofte er sexen det første som nedprioriteres i det daglige samlivet. Da er det kanskje på tide å planlegge den neste ferien – en romantisk tur for deg og din kjære.

Les mer …

Dyreparken


Dyreparken har åpent 365 dager i året. Hver dag har sin sjarm. Det finnes mer enn 100 dyreslag og rundt 800 individer.

I 2004 når artikkelen ble skrevet var årets nyhet to nye orangutanger.

Les mer …

Best i baksetet


Bilatlas for store og små

Denne familieutgaven inneholder en unik liste over severdigheter for barnefamilier, spennende fakta om landet vårt, forslag til massevis av morsomme leker og quiz´er i bilen, og ikke minst - lydbok av den prisbelønte barneboka Kumatpakkene av Bjørn R. Rørvik og Per Dybvig!

Les mer …