Til en spilleglad gutt!

Skrevet av Lena Johansen .


Denne gangen har jeg lyst til å vise dere et helt fantastisk stempel fra Dr.Digi. Han heter Videogame Vince og kommer til å bli brukt på mange kort her i huset. Kvaliteten på stemplet er også veldig godt. Sterke kraftige streker akkurat slik jeg liker det. Og ingen hakkete kanter. Så at det blir flere stempler på meg fra denne produsenten etter hvert er det ingen tvil om. 

Er han ikke helt fantastisk? Papiret jeg har brukt er fra Bo Bunny sin Welcome home collection. Bokstaver og tall er skrevet ut på min ecraft.

Og hva gir man en spilleglad gutt som fyller 16 år? Gavekort er vel det som passer best, da det er nesten umulig og gjøre denne aldersgruppen fornøyd *flirer* Så da har jeg tatt min notch die og laget klaffer til og sette inn gavekort.

Og under gavekortet måtte jeg jo «gjemme» en gratulerer med dagen hilsen. Små overraskelser som gjør kortet enda mer morsomt. Og billett formen har jeg laget ved å bruke We R Memory Keepers Corner chopper.

Også er det sikkert noen av dere som lurer på teksten på forsiden av kortet.. For hva står w00t for…?

Vel, det er et gamer utrykk, og betyr glede. De bruker det visstnok ofte når de overvinner noen, slår noen ned i loppakassa også videre.. *ler* Så istedenfor og si herlig, flott og slikt som vi andre sier så skriver de w00t.

 

Motivet er malt med distress i disse fargene:

Hud: Tattered rose + tattered rose og vintage photo i en egen blanding.
Hår: Tea dye + Brushed corderoy
T-shirt: Weathered wood
Truse_ Peeled paint + Weathered wood + forrest moss
Stol: Walnut stain
Skyggene på bakken er black soot, og rundt motivet har jeg brukt Weathered wood.

 

Lena_J

 

Tags: Doctor Digi

Aslak Nore: Oslo Noir


To barneranere finner en pose ecstasy på en hjemme alene-fest på Oslo Vest. Like etter blir den ene av dem funnet død av en overdose. På Grünerløkka banker en latinamerikansk gangster opp lillesøsteren sin. 16 år gamle Ida knipser E for første gang. Og storebroren, vår mann Peter Wessel, kommer over en pose med narkotika han ikke vet hvor han skal gjøre av. Når posens eiere forstår at dopet er på avveie, må Peter ta noen vanskelige valg, han må vise hvem han.

Les mer …

Unngår disse passtabbene i sommer


Sommerferien banker snart på døra og beregninger Star Tour har gjort viser at nærmere 900 000 nordmenn reiser på en pakketur i løpet av sommeren. Men selv om vi ligger på europatoppen i reising, er det alltid noen som glemmer det viktigste. Her minner Star Tour om de viktige pass- og visumreglene.

Les mer …

BonBon-Land (Danmark)

BonBon-land er en stor fornøyelsespark som strekker seg over 125 000 m2 (dette tilsvarer 180 fotballbaner). I parken finner du mer enn 60 bemannede og ubemannede forlystelser og hvert år kommer en ny.

Les mer …

Barn ingen hindring


16 tøffe turer for små og store i Norge av Arne Hjeltnes

Husker du de gode gamle turene fra barndommen? Her får du mange tips til turer ute i det fri.

Les mer …