Eksplosjonseske

Skrevet av Elisabeth Brun Myren .

 
En alternativ vertinnegave er morsomt, det kan bli mer personlig enn en bukett blomster eller en eske konfekt.  Jeg har laget en eksplosjonseske med digistempel fra Time for Tea Designs.  Denne søte jenta er et stempel som heter Winter Warmth.  Denne gangen valgte jeg farger på stempel ut fra dekorpapiret jeg ønsket å bruke.

Stempelet er printet ut på Letraset papir og fargelagt med Promarkers, disse fargene:

Hår: Burnt Sienna, Caramel, Apricot
Hud: Tan, Putty, Blush, Pale Pink
Jakke: Holly, Moss, Khaki
Lue, skjerf, muffe: Burgundy, Poppy, Antique Pink
Støvler: Ice Grey 3, Warm Grey 1 + 2
Bomber:  Burgundy, Antique Pink
Øyne: Bluebell

 Jeg hadde to fine olivensåper som jeg hadde pakket I celofan og måtte lage en eksplosjonseske som passet.


Fordi jeg trengte en kartong som var 30cm x 36cm måtte jeg skjøte sammen to biter.  Ved å kutte ut en del som var 24cm x 30cm og en del 13cm (12cm + 1cm til overlapping)x 30cm  som jeg limte sammen fikk jeg en stor nok kartong.
 
Etter å ha klippet og scoret, blir brettinga slik:Jeg  laget paneler av dekorpapiret, kantene svertet jeg med Distress Ink ”Walnut”. Her er sidene ferdig pyntet:Så lokket:
  Slik ble esken ferdig pyntet:
 

 Matrialene jeg har brukt er:

DP: Farm House Paper Company ”where ideas take root”
Tekststempler: Norsk Stempelblad
Blomster: "I am Roses" sprayet med Distress Ink på MiniMister  + Tattered Angels Glimmer Mist og Perfect Pearl Mist “Perfect Pearl”
Swirl Die: Sizzix ”Decorative Swirls Set”
Bånd:  Panduro
Metall pynt:  Unik Hobby

 


 

Tags: Time for Tea

Alastair Gunn: Adventsdrapene


Julen nærmer seg, ett lik av gangen...

Først trodde de det var tilfeldig. Så, en uke før jul, skjønner de at de tre drapene som har skjedd med jevne mellomrom i løpet av advent, har et felles kjennemerke. Nå som de vet det bare er en morder, blir spørsmålet – hvem er neste offer?

Les mer …

Hit reiser vi til sommeren


Kreta ligger an til å bli nordmenns store sommerreisemål. Over halvparten av sommerens reiser til den greske øya er allerede solgt, melder Star Tour.

Også Mallorca, Rhodos og Antalyakysten i Tyrkia er populære feriesteder. Beregninger fra reisearrangøren viser at nærmere 900 000 nordmenn vil reise på en chartertur til sommeren.

Les mer …

Katthult (Sverige)


Når du reiser til Katthult er det nesten som å komme inn i en scene fra filmen. Det var som om vi når som helst ville høre Anton Svensen brøle på Emil.

Les mer …

Ny serie med reiseguider til barn

 

Aschehoug har nå en ny serie med reisebøker for barn. Dette er ingen vanlig reiseguide - men er et hefte på 96 rikt illustrerte sider som er fullspekket med kule historier og fascinerende fakta om menneskene, stedene, historien og kulturen.

Serien er laget i samarbeid med Lonely Planet.  Dette er storbyen presentert på barnas premisser. Ypperlig også for de som bare vil lære mer om verdensmetropolene.

Les mer …