Gaveboks med motiv fra Quakasu

Skrevet av Agneta Kolflaath Kajander .

 
Jeg har fått dette nydelige bildet av Eifeltårnet fra Quakasu som bare oser av vår. Etter å ha måket snø i to dager i strekk gjorde det godt å overføre tankene til Paris og vår og deilige Croissant og fortauscafeer. Jeg valgte å rispe kantene litt for å gjøre det enda litt mer «gammelpreg» på bildet. Svertet med samme farge som rammen var i opprinnelig. Jeg brukte Distress Ink Walnut Stain.

Jeg ønsket å lage en gaveboks med motivet fra Quakasu. Jeg har brukt 2 12’’x12’’ Bazzil kartong som jeg har scoret på 4’’ alle veier på det første arket og så på 4’’x8 1/8’’ på det andre arket. Jeg har her brukt scoreboardet fra Martha Stewart. Men om du ikke har dette så går det helt fint å bruke en pregepenn på skjærebrettet.

Videre har jeg klippet inn på alle sidene slik at det er lettere å få pene kanter på boksen. Jeg bruker lim for å montere boksen da jeg synes dette er lettere enn dobbeltsidig tape siden jeg kan justere litt så lenge limet er vått. Så har jeg dekorert toppen og alle ytterveggene på boksen med mønsterark fra Maja Design sin Vintage Spring Basics «1st of April». Dette arket har både sommerfugl og samme farger som motivet fra Quakasu.

Jeg bruker å planlegge hvordan jeg vil pynte boksen og her har jeg brukt samme teknikk som jeg brukte på en bryllupskake som jeg laget i fjor. Jeg har tatt dobbeltsidig tape på baksiden av blondene og så festet de slik jeg ønsket.

Jeg har så tatt frem de blomstene som jeg ønsket å bruke. Jeg har brukt samme rosafarge som blomstene fra Quakasu sitt motiv. Her har jeg brukt blomster fra både Storyteller og fra Kort og Godt. Jeg lager blomterdekorasjonen ferdig før jeg limer den på ved hjelp av gluedots.

Her er en ferdig blomstermontasje.


Jeg har pyntet boksen med et Eifeltårn som egentlig er en smykkeanheng fra Panduro. Jeg har også satt på en dobbel sløyfe med bånd fra Din fantasi i hvitt.

Her er et bilde tatt ovenfra for å vise det nydelige motviet fra Quakasu.

Her er et bilde av boksen tatt fra siden slik at dere kan se hvordan jeg har pyntet med blondene og blomstermontasjen. Jeg har også brukt små sommerfugler fra Kort og Godt rundt om kring på hele boksen.

Et mer detaljert bilde av en av sideveggene av boksen.

 

Tags: Quakasu

Jón Óttar Olafsson: Overvåket


Mord og mysterier fra ny, islandsk krimforfatter

Like oppunder jul blir en død kvinne funnet i en fiskehytte i Reykjavík. Alt tyder på at hun har dødd av en overdose, men politimannen David er overbevist om at hun er blitt drept. Den eneste ledetråden han har er et ukjent mobiltelefonnummer.

Les mer …

Unngår disse passtabbene i sommer


Sommerferien banker snart på døra og beregninger Star Tour har gjort viser at nærmere 900 000 nordmenn reiser på en pakketur i løpet av sommeren. Men selv om vi ligger på europatoppen i reising, er det alltid noen som glemmer det viktigste. Her minner Star Tour om de viktige pass- og visumreglene.

Les mer …

Sommarland i Bø


En solfylt sommerdag dro vi til Bø i Telemark - og til Sommarland.

Den samme dagen fant også mer enn 5000 andre besøkende veien hit til Norges største vannpark.

Les mer …

New York for barn


Tre unge newyorkere – Mia, Taylor og Joshua – tar deg med på en leken oppdagelsesreise til New York: Bli med opp 67 etasjer på under ett minutt, lær deg engelske ord og kinesisk skrift, se hvordan basketball spilles i gatene, forstå hvorfor taxiene er gule og hvordan heisen, RAP-musikken og hamburgeren ble født. Alt gjennom lek!

Les mer …