Sexy kort med motiv fra KennyK

Skrevet av Marianne Iversen .


Sponsoren for mai er KennyK, og jeg har fått det flotte motivet Drama Queen som jeg skulle bruke til temaet "lag et sexy kort". Kan vel ikke akkurat si at det er min sterkeste side, men moro var det. Jeg tenkte at svart og rødt var gode farger til dette temaet, og tok en titt på hvilke ark jeg kunne bruke. Jeg bestemte meg for et rødt ark, og det svarte laget jeg selv med hjelp av en copic tusj (100).

Jeg begynte med å fargelegge motivet med copcis på perfect coloring paper. Dette er fargene jeg har brukt:


Hud: E00, 21, 11, 04 + 93 i kinnene
Hår: Y21, YR21 og E21
Øyne: G24, 28
Tenner/øyne: E50
Inni munnen: YR000 + R22
Bukse: B95, 97, 99
Topp: R22, 14, 05
"Blonder": YR00, 02 + 0 + wink of stella
Tilbehør: C5,7, 9, 100
Rundt: E41 og 0
+ Guld penn og hvit gel penn.

Deretter klippet jeg ut en snakkeboble og stanset ut teksten "hi" på den. Jeg fargela teksten rød (R05 tror jeg) og resten av snakkeboblen i svart (100). For å få disse til å sitte sammen igjen i ett lag, klippet jeg ut en liten snakkeboble som jeg kjørte gjennom "make a stikker" maskinen slik at jeg enkelt kunne lime den svarte snakkeboblen og den røde teksten sammen igjen på den.

Jeg kuttet til mønsterarkene og svertet kantene deres. Jeg kuttet også til et hvite ark litt større enn mønsterarkene, og farget kantene svarte. Så fant jeg en litt "stash" som jeg satte sammen kortet med. Og til slutt festet jeg det hele på en hvit kortbase.

Og *vips* var kortet ferdig.

 

Marianne

 

Tags: KennyK

Alastair Gunn: Adventsdrapene


Julen nærmer seg, ett lik av gangen...

Først trodde de det var tilfeldig. Så, en uke før jul, skjønner de at de tre drapene som har skjedd med jevne mellomrom i løpet av advent, har et felles kjennemerke. Nå som de vet det bare er en morder, blir spørsmålet – hvem er neste offer?

Les mer …

Tenn gnisten i ferien


På Sunprime står romantikken i sentrum – avslappende luksus på tolv forskjellige reisemål

Når hverdagen tar over er det lett å glemme romantikken. Ofte er sexen det første som nedprioriteres i det daglige samlivet. Da er det kanskje på tide å planlegge den neste ferien – en romantisk tur for deg og din kjære.

Les mer …

Dyreparken i Kristiansand


En dag luftet Mona Cecilie (17) idéen om vi kunne dra ned til Dyreparken i Kristiansand. Sist vi var der var i 2007, da var Mona 10 år og Anders 6,5 år. Mona husket at det var så koselig der, og litt skummelt hos Kaptein Sabeltann. Anders husker ikke noe fra da vi var der. I 2007 fikk vi også med oss et kaptein Sabeltannshow på kveldstid - og når det startet - så sovnet Anders.

Les mer …

Bli med oss til Gran Canaria


Andreana og Frederico bor på Gran Canaria, og i denne boka forteller de deg om øya.

Du får vite mer om ting som skjedde for lenge siden, hvordan man lever på øya i dag, om naturen, og om de populære stedene. I tillegg til dette finner du og små faktaruter med opplysninger eller besøkstips.

Les mer …