Fyrstikkeske

Skrevet av Marthe Fjellseth Mathisen .


Det nærmer seg høsten og kalde tider, og til og med jul er det mye snakk om i disse dager. Jeg kom nesten akkurat hjem fra en tur i syden så jul er faktisk det siste jeg har tenkt på. Når jeg så motivet mitt fra MilkCoffee visste jeg ikke hva jeg skulle finne på, men etter å ha latt det ligge en stund fikk jeg plutselig en ide om å ha det på en fyrstikke-eske og siden jeg er litt lei av å bare lage vanlig kort fikk jeg lyst til å utfordre meg litt ekstra.

Jeg har jo sett andre dekorere fyrstikk-esker så jeg måtte jo prøve selv. Det ble litt av en utfordring å fargelegge et så lite motiv men jeg liker pirkearbeid, øvelse og fokusere på detaljer så det var veldig moro. Det er helt merkelig hvordan et digitalstempel kommer til liv med litt farger, de svarte linjene forandrer seg plutselig og gir et fint og helhetlig bilde over motivet. Jeg synes hun ble kjempe søt og fant en tekst jeg synes passet veldig godt til. Jeg fargelaga også min egen bakgrunn til å se ut som strukturen i et tre, det var veldig gøy å klusse og leke med tusjene :)

 

 

Jeg har fargelagt motivet i disse copic fargene:

Hud: E000, 00, 21, 11 og 04 (R20 for roser i kinn)
Hår og sko: E21, 25 og 29
Rødt antrekk: R22, 29, 46 og 59
Hvitt antrekk: C0, 1, 3 og 5
Stearinlys: G21, 94 og 99
Flamme: Y11, 15 og 17
Bakgrunn: YR18, E39 og 29

 
Stempelteksten er fra Kreativ Hobby (KH Design)
Diesen jeg har bruk er Lawn Fawn Stitched Rectangle Die

 

Håper at dere får en fin og kreativ dag og at dere fikk noe inspirasjon til juleprosjektene :)

 

Tags: MilkCoffee

Kroken og Kolden: Død manns kiste


En kontroversiell dyrlege blir sportløst borte i Lom. En ungdomsskolelærer har hatt en konflikt med henne pga en hundeavliving. I Fredrikstad sitter en eksmann som kanskje har noe å hevne. Etter hver ser det ut til at den savnede kvinnen har fiender både her og der.

Samtidig på gården Tusshaug i Bøverdalen, er det en ulykkelig bonde som er ugjestfri og uvennlig mot alt og alle. Damen han har hentet fra Russland vantrives med han og med den avsidesliggende gården. Så blir det oppdaget et kvinnelik i en bekk på eiendommen hans. Det er september og jakttid, og de første høststormene har akkurat begynt.

Les mer …

Hellas


Rundt 300 000 nordmenn kommer til å reise på en chartertur til Hellas til sommeren.

Det er 20 prosent flere enn til Tyrkia, nummer to på listen over sommerens mest populære reisemål. Beregninger Star Tour har gjort viser at totalt 850 000 vil trekke sørover til sommeren, og det er Bulgaria og Kroatia som øker mest.

Les mer …

Quality Skjærgården


Quality Skjærgården Hotel og Badepark ligger i den lille byen Langesund i Bamble kommune. Langesund er en liten hvit by som har over 100 års erfaring som badeby.

Les mer …

New York for barn


Tre unge newyorkere – Mia, Taylor og Joshua – tar deg med på en leken oppdagelsesreise til New York: Bli med opp 67 etasjer på under ett minutt, lær deg engelske ord og kinesisk skrift, se hvordan basketball spilles i gatene, forstå hvorfor taxiene er gule og hvordan heisen, RAP-musikken og hamburgeren ble født. Alt gjennom lek!

Les mer …