En liten vertinnegave

Skrevet av Lisbet Fagerli .


Denne gangen skulle jeg lage en vertinnegave med motivet 'The artista" fra Faery ink. Jeg fikk store problemer med denne utfordringen nå i desember. Motivet er veldig fint, men det med vertinnegave måtte jeg tygge lenge på før jeg kom på at jeg kunne dekorere en Pringles boks og lage penseloppbevaring til en bekjent.

Jeg bestemte meg for å prøver noe jeg aldri har gjort før, nemlig å kjøre ut motivet på mønsterark i tillegg til akvarellpapir.

Jeg begynner med å klippe ut selve kjolen i mønsterarket, og jeg klipper så ut kjolen. Så fargelgger jeg selve forkleet på det ene motivet og klipper det ut. På selve motivet jeg skal bruke fargelegger jeg alt annet enn kjolen og forkleet.

Nå finner jeg frem lim og en liten blonde. Blonden limer jeg på motivet der rysjekanten er, før jeg limer på kjolen. Når det har tørket, limer jeg forkleet på plass på kjolen.

For å dekorere boksen med mønsterpapir, bruker jeg dobbeltsidig teip. Teipen setter jeg øverst og nederst rundt boksen.


Og da er det bare å sette i gang å pynte boksen.

Jeg har brukt: Lyra akvarellstifter til fargelegging, paletten ble fargelagt med Distress Marker.

Hovedmønsterarket, der klarte jeg å kaste navnet før jeg fikk skrevet det ned, men mønsterarket på kjolen og på siden er fra Studio Calico.

Blonden er fra Hobby House, perler fra Wild Orchid Craft, blyantene er dies fra QuicKuts. Katten fra Poppystamps. Flaggdiesen er fra Joanna Sheen. Kakeserviett fra lageret mitt og knappen har jeg fått fra en venn. Bokstavene bak er ferdigkjøpte, men har ikke merket lenger.

Jeg valgte å ikke dekorere lokket, for da kan lokket oppbevares under boksen når det står våte pensler i den. Og da ble min boks slik:

 

 

Tags: Faery Ink

Lene Lauritsen Kjølner: Høyt henger de


Olivia er en skilt tenåringsmor som bor hos broren på den idylliske øya Ankerholmen utenfor Tønsberg.

Hun går ofte tur med hunden sin. En dag snubler hun over noe som skal riste liv i den fastlåste tilværelsen hennes – på godt og vondt.

Les mer …

Hellas


Rundt 300 000 nordmenn kommer til å reise på en chartertur til Hellas til sommeren.

Det er 20 prosent flere enn til Tyrkia, nummer to på listen over sommerens mest populære reisemål. Beregninger Star Tour har gjort viser at totalt 850 000 vil trekke sørover til sommeren, og det er Bulgaria og Kroatia som øker mest.

Les mer …

Astrid Lindgrens Värld (Sverige)


I en av Sveriges eldste byer, nærmere bestemt Vimmerby på Sveriges østkyst, finner du Astrid Lindgrens Värld som er en stor friluftspark.

Her får barna møte Pippi, Emil, Ronja og alle de andre på ordentlig. En tur hit er en fint sommerminne man kan gi til barna sine, og når barna har det bra - har de voksne også det bra.

Les mer …

GuideNorge 2008


Byer og tettsteder fra A til Å
Forfatter: Rolf Bakke og Ivar Dyrdal

Markedets mest komplette reiseguide for Norge!

Her er kort og konsis informasjon om norske tettsteder i alfabetisk orden uten bruk av kompliserte symboler og forkortelser, bl.a. informasjonskontorer, kommunikasjoner, overnatting, severdigheter og begivenheter.

Les mer …