En liten vertinnegave

Skrevet av Lisbet Fagerli .


Denne gangen skulle jeg lage en vertinnegave med motivet 'The artista" fra Faery ink. Jeg fikk store problemer med denne utfordringen nå i desember. Motivet er veldig fint, men det med vertinnegave måtte jeg tygge lenge på før jeg kom på at jeg kunne dekorere en Pringles boks og lage penseloppbevaring til en bekjent.

Jeg bestemte meg for å prøver noe jeg aldri har gjort før, nemlig å kjøre ut motivet på mønsterark i tillegg til akvarellpapir.

Jeg begynner med å klippe ut selve kjolen i mønsterarket, og jeg klipper så ut kjolen. Så fargelgger jeg selve forkleet på det ene motivet og klipper det ut. På selve motivet jeg skal bruke fargelegger jeg alt annet enn kjolen og forkleet.

Nå finner jeg frem lim og en liten blonde. Blonden limer jeg på motivet der rysjekanten er, før jeg limer på kjolen. Når det har tørket, limer jeg forkleet på plass på kjolen.

For å dekorere boksen med mønsterpapir, bruker jeg dobbeltsidig teip. Teipen setter jeg øverst og nederst rundt boksen.


Og da er det bare å sette i gang å pynte boksen.

Jeg har brukt: Lyra akvarellstifter til fargelegging, paletten ble fargelagt med Distress Marker.

Hovedmønsterarket, der klarte jeg å kaste navnet før jeg fikk skrevet det ned, men mønsterarket på kjolen og på siden er fra Studio Calico.

Blonden er fra Hobby House, perler fra Wild Orchid Craft, blyantene er dies fra QuicKuts. Katten fra Poppystamps. Flaggdiesen er fra Joanna Sheen. Kakeserviett fra lageret mitt og knappen har jeg fått fra en venn. Bokstavene bak er ferdigkjøpte, men har ikke merket lenger.

Jeg valgte å ikke dekorere lokket, for da kan lokket oppbevares under boksen når det står våte pensler i den. Og da ble min boks slik:

 

 

Tags: Faery Ink

Jan Erik Fjell: Hevneren


Den 17 år gamle norskættede Daniel «Danny» Larsen ankommer det føderale fengselet Alcatraz. Han er idømt en livstidsdom uten mulighet for prøveløslatelse for væpnet ran og drapsforsøk på en politimann. 33 år senere besøker et norsk kjærestepar det nå nedlagte fengselet. Der møter de den godt voksne amerikaneren, William. Han forteller dem historien om nordmannen han sonte sammen med mange år tidligere.

Les mer …

Treningsferie


En tydelig reisetrend de siste årene er trenings-ferie, og alle typer aktiv ferie. Som en av de ledende innen treningsreiser lanserer Apollo nå fotturer på Kanariøyene.

Les mer …

Orlando, Florida - barnas drømmeferie

Orlando i Florida, Usa er for de fleste kjent for Disneyworld og Epcot senteret, men det er så mye mer. Barn i alderen 1-100 vil trives her, og det er lett å komme seg hit. En flytur fra Europa tar ca 7 timer, og når man lander er det kort vei til alt.

Les mer …

Bli med oss til Gran Canaria


Andreana og Frederico bor på Gran Canaria, og i denne boka forteller de deg om øya.

Du får vite mer om ting som skjedde for lenge siden, hvordan man lever på øya i dag, om naturen, og om de populære stedene. I tillegg til dette finner du og små faktaruter med opplysninger eller besøkstips.

Les mer …