Lag et resirkuleringsprosjekt

Skrevet av Katrine Hoel Paulsen .

 
Hei! Så var det min tur igjen til å lage en Tutorial. Tema denne gang er: Lag et resirkuleringsprosjekt. Jeg fikk utdelt dette nydelige stempelet fra Moonflower som heter Gypsy Flower.

Jeg startet først med å finne ut av hva slags resirkuleringsprosjekt jeg ville jobbe meg og hva jeg tenkte ville passe til dette motivet og endte opp med å dekorere en papirpose jeg en gang har fått i gave.

Jeg startet så med å male deler av posen med hvit akrylmaling for å dekke over den grønne fargen.

 

Jeg bestemte meg deretter for hvilke papirer jeg ville bruke og valgte ut ifra dette fargene jeg ville bruke på motivet og endte opp med rosatoner:

 

 

Mønsterarkene jeg valgte er fra en blokk fra Panduro der det også var rose stickers som jeg ønsket å bruke på prosjektet. Jeg stanset også ut en bladranke i grønntoner samt klem i rosa mosegummi.

 

 

Jeg fant deretter en ramme som passet rundt motivet og stanset ut denne i rosa bazzill.

 

 

På baksiden av papirposen ønsket jeg en bursdagstekst. Jeg fant en jeg syntes passet og stanset deretter ut samme ramme rundt teksten som brukt på forsiden. For å få litt dybde stanset jeg ut tre rammer som legges oppå hverandre.

 

 

Jeg fant deretter ut at det ville være fint med en kakeserviett under både motiv og tekst på forsiden og baksiden. På forsiden delte jeg den i to for at den skulle stikke nok ut under motivet.

 

Jeg fant også fram en blonde jeg ville bruke på toppen av posen på begge sider. Deretter limte jeg fast paneler samt det jeg ville bruke på baksiden av posen først. Jeg har også brukt en kantpuncher fra Martha Stewart og laget bord nederst på posen.

 

Deretter limte jeg på mønsterark samt alt jeg ville bruke på forsiden av posen. Har også her brukt samme punch for å få en bord nederst på posen, og slik ble forsiden til slutt.

 

Dette var alt fra meg denne gang. Hilsen Katrine

 

Materialliste:

Promarkers: Pale pink, sunkissed pink, baby pink, dusky pink, coral, tan, blush, ivory, gold, leaf green.
Mønsterark: Panduro
Rammedies: Elizabeth craft Designs
Dies klem: Kaboks
Dies bladranke: Rayher
Blonde: Live&Love Crafts
Kakeserviett: Ukjent
Kantpuncher: Martha Stewart
Stempel: Norsk stempelblad

 

 

 

Tags: Moonflower

Aslak Nore: Oslo Noir


To barneranere finner en pose ecstasy på en hjemme alene-fest på Oslo Vest. Like etter blir den ene av dem funnet død av en overdose. På Grünerløkka banker en latinamerikansk gangster opp lillesøsteren sin. 16 år gamle Ida knipser E for første gang. Og storebroren, vår mann Peter Wessel, kommer over en pose med narkotika han ikke vet hvor han skal gjøre av. Når posens eiere forstår at dopet er på avveie, må Peter ta noen vanskelige valg, han må vise hvem han.

Les mer …

Weekend i trendy Krakow


Krakow er - sommerens hotteste reisemål for helgeturer. Byen har en spennende historie og et rikt kultur- og uteliv. Og best av alt, byen ligger bare et par timers flytur fra Norge. 

Å reise til Krakow er i vinden akkurat nå, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Les mer …

Gröna Lund (Sverige)

Gröna Lund er et populært tivoli som ligger på Djurgården i Stocholm. Her kan du boltre deg med 31 attraksjoner, kampspill, ett 20-talls matkiosker og 6 restauranter.

Les mer …

Min reise til Danmark


Dette er en annerledes reisebok for barn. I boka får du fakta om Danmark. I tillegg er det satt av plass til å tegne og lime inn bilder m.m. Du kan og skrive notater.

Les mer …