Kommode (Videotutorial)

Skrevet av Linda Heskestad .


Dette er et litt annerledes prosjekt. Denne gangen kombinerer jeg materiale fra to forskjellige leverandører. Jeg startet med kuttefilen fra The Cutting Cafe. Filen jeg har brukt heter Dresser box template og jeg har brukt min Silhouette Cameo til å kutte den ut.

Etter at filen er kuttet ut limer jeg alle delene sammen. Jeg bruker flytende lim til dette, da det er med og stabiliserer konstruksjonen når det tørker. Nå sverter jeg alle kantene med Distress ink – Frayed Burlap. For å dekorere sidene av boksen bruker jeg ark fra Prima sin Craftsman blokk i størrelsen 6’’ * 6’’. Setter dette til side for å tørke.

Nå printer jeg ut motivet Chopper fra Doctor Digi. Jeg skal fargelegge med Distress markers, så jeg printer på 200gram akvarell ark. Dette motivet vil jeg holde enkelt så jeg bruker bare tre farger og vannpensel fra Ranger når jeg fargelegger.


Fargene jeg bruker er:

Festive Berries
Pumice Stone
Black Soot

For å gjøre ferdig prosjektet mitt stanser jeg ut motivet og en bakgrunnsmatte (fra samme Prima blokk som tidligere) med to dies fra settet Pirced Circle Stax fra Die namics. Så tar jeg to ark fra Prima blokka mi og stanser ut tannhjul, pekefinger og nøkkel med Tim Holtz movers and shapers dies i et Base tray. Limer dette på kommoden, før jeg fester motivet stående på toppen. Avslutter med å lime på bling fra prima og fire svarte bling kuler under til bein.

 

SE VIDEO TUTORIAL HER

 

 

Tags: The Cutting Café Doctor Digi

Ingrid Berglund: Tiden leger ingen sår


Isabell Larsen blir funnet brutalt myrdet i sitt hjem i 1996, og ektemannen dømmes for ugjerningen. Når Guttorm slipper ut fra fengselet tretten år senere, fatter journalisten Joakim Oppegård interesse for det gamle familiedramaet.

Les mer …

Ta en pause med helgeturer!

 
Når man har mye å gjøre i hverdagen, kan det kanskje være vanskelig å finne en hel uke eller to til å reise. Spesielt hvis man har lyst å reise mer enn en gang i året, når barna har sommerferie.

Det er ikke alltid lett å balansere et liv med familie, jobb og fritidsaktiviteter med reiseopplevelser. Men med helgeturer har du den perfekte løsningen! Du trenger bare én fridag fra jobben – eller ingen i det hele tatt - og barna kan du enten ta med deg, eller sikkert avlevere de hos besteforeldrene i en helg. På den måten krever det plutselig ikke den store planleggingen å komme ut på en herlig reise.

Les mer …

Løveparken (Danmark)

Løveparken i Danmark er en dyrepark som har holdt til i Givskud utenfor Vejle siden 1969. Her får du kontakt med ville dyr fra 5 kontinenter, og ca 1000 dyr fordelt på 120 arter.

Les mer …

Min reise til Danmark


Dette er en annerledes reisebok for barn. I boka får du fakta om Danmark. I tillegg er det satt av plass til å tegne og lime inn bilder m.m. Du kan og skrive notater.

Les mer …