Om bmix

Skrevet av Anne Lise Johannessen .


Hva er Barnemix?


Barnemix startet opp tidlig på 2000-takket og var lenge en nettside som hadde som formål å formidle informasjon til gravide og foreldre. Dette var da vi selv hadde små barn og hadde behov for informasjon om det å være småbarnsforeldre. Samtidig hadde vil litt annet stoff slik at det også var noe for de uten barn.
 
I perioden 2009 - 2013 hadde jeg liten tid til å drive nettsiden aktivt og planen var egentlig å legge ned Barnemix. Det ble aldri gjort - så den ble bare liggende forholdsvis inaktiv.
 
I februar 2014 kom plutselig lysten til å få i gang nettsiden igjen, men da med et litt annet innhold. Nå er tanken at Barnemix skal ha en mer 'hverdagslig profil' som dekker flere målgrupper, litt som et magasin. Jeg føler at navnet kanskje blir litt feil til den nye profilen, men domenet og navnet er såpass etablert at jeg velger å beholde det. Til tross for dette har besøkstallet holdt seg bra.
 
Som før tar jeg ikke ansvar for innhold i artikler skrevet av andre - eller artikler skrevet på bakgrunn av kildemateriale.

Barnemix drives på frivillig basis og har er ikke finansiert av noen sponsorer.

 

Jo Nesbø: Sønnen


Korrupsjon og organisert kriminalitet er kreftene bak de store dramaene, enten de utspiller seg på Politihuset, i Rådhuset, på snuskete hotellrom i kvadraturen eller blant dopselgerne langs Akerselva.

Dette er en skandinavisk "The Wire" i et forstørret hyperrealistisk Sin City-Oslo.

Les mer …

Weekend i trendy Krakow


Krakow er - sommerens hotteste reisemål for helgeturer. Byen har en spennende historie og et rikt kultur- og uteliv. Og best av alt, byen ligger bare et par timers flytur fra Norge. 

Å reise til Krakow er i vinden akkurat nå, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Les mer …

Gröna Lund (Sverige)

Gröna Lund er et populært tivoli som ligger på Djurgården i Stocholm. Her kan du boltre deg med 31 attraksjoner, kampspill, ett 20-talls matkiosker og 6 restauranter.

Les mer …

New York for barn


Tre unge newyorkere – Mia, Taylor og Joshua – tar deg med på en leken oppdagelsesreise til New York: Bli med opp 67 etasjer på under ett minutt, lær deg engelske ord og kinesisk skrift, se hvordan basketball spilles i gatene, forstå hvorfor taxiene er gule og hvordan heisen, RAP-musikken og hamburgeren ble født. Alt gjennom lek!

Les mer …