Om bmix

Skrevet av Anne Lise Johannessen .


Hva er Barnemix?


Barnemix startet opp tidlig på 2000-takket og var lenge en nettside som hadde som formål å formidle informasjon til gravide og foreldre. Dette var da vi selv hadde små barn og hadde behov for informasjon om det å være småbarnsforeldre. Samtidig hadde vil litt annet stoff slik at det også var noe for de uten barn.
 
I perioden 2009 - 2013 hadde jeg liten tid til å drive nettsiden aktivt og planen var egentlig å legge ned Barnemix. Det ble aldri gjort - så den ble bare liggende forholdsvis inaktiv.
 
I februar 2014 kom plutselig lysten til å få i gang nettsiden igjen, men da med et litt annet innhold. Nå er tanken at Barnemix skal ha en mer 'hverdagslig profil' som dekker flere målgrupper, litt som et magasin. Jeg føler at navnet kanskje blir litt feil til den nye profilen, men domenet og navnet er såpass etablert at jeg velger å beholde det. Til tross for dette har besøkstallet holdt seg bra.
 
Som før tar jeg ikke ansvar for innhold i artikler skrevet av andre - eller artikler skrevet på bakgrunn av kildemateriale.

Barnemix drives på frivillig basis og har er ikke finansiert av noen sponsorer.

 

Aslak Nore: Oslo Noir


To barneranere finner en pose ecstasy på en hjemme alene-fest på Oslo Vest. Like etter blir den ene av dem funnet død av en overdose. På Grünerløkka banker en latinamerikansk gangster opp lillesøsteren sin. 16 år gamle Ida knipser E for første gang. Og storebroren, vår mann Peter Wessel, kommer over en pose med narkotika han ikke vet hvor han skal gjøre av. Når posens eiere forstår at dopet er på avveie, må Peter ta noen vanskelige valg, han må vise hvem han.

Les mer …

Hit reiser vi til sommeren


Kreta ligger an til å bli nordmenns store sommerreisemål. Over halvparten av sommerens reiser til den greske øya er allerede solgt, melder Star Tour.

Også Mallorca, Rhodos og Antalyakysten i Tyrkia er populære feriesteder. Beregninger fra reisearrangøren viser at nærmere 900 000 nordmenn vil reise på en chartertur til sommeren.

Les mer …

Katthult (Sverige)


Når du reiser til Katthult er det nesten som å komme inn i en scene fra filmen. Det var som om vi når som helst ville høre Anton Svensen brøle på Emil.

Les mer …

Barn i bagasjen


Det er alltid en utfordring å lande på et feriemål som tilfredsstiller alle medlemmene i en familie. Som regel tar man mest hensyn til barna, og det er vel og bra, men kanskje det ikke er så dumt å se på flere muligheter enn bare chartertur direkte ned i varmen.

Les mer …