Om bmix

Skrevet av Anne Lise Johannessen .


Hva er Barnemix?


Barnemix startet opp tidlig på 2000-takket og var lenge en nettside som hadde som formål å formidle informasjon til gravide og foreldre. Dette var da vi selv hadde små barn og hadde behov for informasjon om det å være småbarnsforeldre. Samtidig hadde vil litt annet stoff slik at det også var noe for de uten barn.
 
I perioden 2009 - 2013 hadde jeg liten tid til å drive nettsiden aktivt og planen var egentlig å legge ned Barnemix. Det ble aldri gjort - så den ble bare liggende forholdsvis inaktiv.
 
I februar 2014 kom plutselig lysten til å få i gang nettsiden igjen, men da med et litt annet innhold. Nå er tanken at Barnemix skal ha en mer 'hverdagslig profil' som dekker flere målgrupper, litt som et magasin. Jeg føler at navnet kanskje blir litt feil til den nye profilen, men domenet og navnet er såpass etablert at jeg velger å beholde det. Til tross for dette har besøkstallet holdt seg bra.
 
Som før tar jeg ikke ansvar for innhold i artikler skrevet av andre - eller artikler skrevet på bakgrunn av kildemateriale.

Barnemix drives på frivillig basis og har er ikke finansiert av noen sponsorer.

 

Peter James - Tre nyutgitte krimbøker


Peter James har skrevet 10 bøker om politimannen Roy Grace. Bøkene er utgitt i over 30 land og det er solgt rundt 15 millioner eksemplarer.

Peter James gjør alltid grundig research til sine krimromaner og er med politiet i Sussex ut på patrulje så ofte han kan. For ham er researchen en like viktig del av arbeidet med en bok som karakterer og plott. James har uttalt at han ser på alle disse elementene som en treenighet som ikke må skilles.

Les mer …

Hellas


Rundt 300 000 nordmenn kommer til å reise på en chartertur til Hellas til sommeren.

Det er 20 prosent flere enn til Tyrkia, nummer to på listen over sommerens mest populære reisemål. Beregninger Star Tour har gjort viser at totalt 850 000 vil trekke sørover til sommeren, og det er Bulgaria og Kroatia som øker mest.

Les mer …

Fårup Sommerland (Danmark)

Fårup sommerland er en stor fornøyelsespark på Nordjylland i Danmark. Parkens størrelse er som 55 fotballbaner, og aktivitetene er mange.

Les mer …

Paris for barn


Bli med til PARIS. Søskenparet Pauline og Martin tar deg med til Montmartre, Eiffeltårnet og Versailles. Lær deg å bruke det fantastiske metrosystemet, lag din egen croque-monsieur og finn ut hva som gjemmer seg UNDER byen! Alt gjennom lek, oppgaver og fakta. Bon voyage!

Les mer …