Om bmix

Skrevet av Anne Lise Johannessen .


Hva er Barnemix?


Barnemix startet opp tidlig på 2000-takket og var lenge en nettside som hadde som formål å formidle informasjon til gravide og foreldre. Dette var da vi selv hadde små barn og hadde behov for informasjon om det å være småbarnsforeldre. Samtidig hadde vil litt annet stoff slik at det også var noe for de uten barn.
 
I perioden 2009 - 2013 hadde jeg liten tid til å drive nettsiden aktivt og planen var egentlig å legge ned Barnemix. Det ble aldri gjort - så den ble bare liggende forholdsvis inaktiv.
 
I februar 2014 kom plutselig lysten til å få i gang nettsiden igjen, men da med et litt annet innhold. Nå er tanken at Barnemix skal ha en mer 'hverdagslig profil' som dekker flere målgrupper, litt som et magasin. Jeg føler at navnet kanskje blir litt feil til den nye profilen, men domenet og navnet er såpass etablert at jeg velger å beholde det. Til tross for dette har besøkstallet holdt seg bra.
 
Som før tar jeg ikke ansvar for innhold i artikler skrevet av andre - eller artikler skrevet på bakgrunn av kildemateriale.

Barnemix drives på frivillig basis og har er ikke finansiert av noen sponsorer.

 

Liza Marklund: Jernblod

 

I denne siste boka om Annika Bengtzon får vi et tilbakeblikk fra historiene i de tidligere utgitte bøkene Studio sex og Fasadefall.

Annika søster Birgitta har forsvunnet. Det siste livstegnet er en sms: Annika, hjelp meg! Papirutgaven av Kvällsekspressen ser ut til å gå i graven. Med mindre det skjer et mirakel, kommer sjefsredaktør Anders Schyman til å gå inn i historien som den som la ned den svenske journalistikken. Imens pågår en profilert rettsak om et bestialsk mord på en uteligger. Dagene går og Birgitta kommer ikke tilbake. Forsvinningen innebærer at Annika blir konfrontert med sin kompliserte fortid.

Les mer …

Ta en pause med helgeturer!

 
Når man har mye å gjøre i hverdagen, kan det kanskje være vanskelig å finne en hel uke eller to til å reise. Spesielt hvis man har lyst å reise mer enn en gang i året, når barna har sommerferie.

Det er ikke alltid lett å balansere et liv med familie, jobb og fritidsaktiviteter med reiseopplevelser. Men med helgeturer har du den perfekte løsningen! Du trenger bare én fridag fra jobben – eller ingen i det hele tatt - og barna kan du enten ta med deg, eller sikkert avlevere de hos besteforeldrene i en helg. På den måten krever det plutselig ikke den store planleggingen å komme ut på en herlig reise.

Les mer …

Quality Hotell & Resort Sarpsborg


Spente dro vi til Quality Hotell & Resort Sarpsborg - og Superland for å ta en nærmere kikk på stedet.

Anlegget ligger lett tilgjengelig langs E6 i Sarpsborg - kun 1 time fra Oslo og 40 minutter fra Strømstad.

Les mer …

Diverse reisebøker


Et utvalg av diverse reisehåndbøker fra Aschehoug, Lonely Planet, Cappelen Damm, Michelin m.m

Les mer …