Articles Tagged ‘Barnemix - Behind The Door’

Bok med skilleark

 

Jeg har laget en bok med skilleark der alle i husstanden har sine egne sider der det står hva vi har av huslige oppgaver pr uke. Denne har jeg dekorert med motiv fra Behind The Door. Jeg har virkelig sansen for disse klippearkene. Mye moro man kan lage med disse. Jeg har brukt motiver fra Behind the Door.

Kjøleskapsmagneter


Denne måneden prosjekt for Barnemix var med bilder fra Behind the door. De har masse kule, retro, morsomme digibilder med tekst blandt annet. Disse bildene syntes jeg var så morsomme at jeg valgte å lage kjøleskapsmagneter. De passer ypperlig på mitt kjøkken i hvertfall!!

Påskedekorasjon


Jeg har fått et flott ark med påskemotiver som er 4x4 inch. Jeg hadde en ide om at jeg skulle lage et påskeegg med et av motivene, men 4 inch er jo ganske stort og egget ganske rundt, så det hadde ikke blitt slik jeg så for meg. Så da tok jeg like godt å laget en dekorasjon av alle 4 motivene.

Påskekort med motiv fra Behind the door


Påskekort laget med "Behind the door" digibilde. Verdt å ta en kikk i denne flotte Etsy-butikken som du finner HER.  Denne gangen har jeg brukt et stort bakgrunnsstempel istedet for kjøpeark. Kraft kartong i selve kortet og bakgrunnen, offhvite kartong i panelene.

Påskekrim 2014


Tradisjonen tro har vi igjen samlet Norges beste krimforfattere mellom to permer for å gi leserne sin årlige dose med blodig påskekrim.

Her finner du 18 spennende krimnoveller fra landets beste krimforfattere. Selv om boka heter påskekrim, passer den også godt til en annen anledning du vil ha spennende lesestoff.

Les mer …

Hellas


Rundt 300 000 nordmenn kommer til å reise på en chartertur til Hellas til sommeren.

Det er 20 prosent flere enn til Tyrkia, nummer to på listen over sommerens mest populære reisemål. Beregninger Star Tour har gjort viser at totalt 850 000 vil trekke sørover til sommeren, og det er Bulgaria og Kroatia som øker mest.

Les mer …

BonBon-Land (Danmark)

BonBon-land er en stor fornøyelsespark som strekker seg over 125 000 m2 (dette tilsvarer 180 fotballbaner). I parken finner du mer enn 60 bemannede og ubemannede forlystelser og hvert år kommer en ny.

Les mer …

Min reise til Danmark


Dette er en annerledes reisebok for barn. I boka får du fakta om Danmark. I tillegg er det satt av plass til å tegne og lime inn bilder m.m. Du kan og skrive notater.

Les mer …