Articles Tagged ‘Barnemix - MilkCoffee’

MilkCoffee elsker å tegne stempler med mange stiler, alt fra søte karakterer og sexy og velkledde kvvinner til dyr og andre søte motiver. 

Charlotte makes a cake


I dag er det min tur til å vise frem et kort med motiv fra MilkCoffeeCharlotte makes a cake. Et nydelig motiv, som også er populært med tanke på cupcakes og muffins. Jeg prøvde å lage det litt kjøkkenaktig med blårutete 'tapet' og blondegardiner.

De "vanskelige" guttekortene


Mange synes guttekort er veldig vanskelig og kreere. Men det er mye som kan gjøre jobben så enkel for deg. Som motiv, stempler, og ikke minst papir. Så derfor tenke jeg og vise dere tre veldig enkle kort i dag. Alle med motivet Sherrif Bobby fra Milkcoffee.

Fyrstikkeske

 

Det nærmer seg høsten og kalde tider, og til og med jul er det mye snakk om i disse dager. Jeg kom nesten akkurat hjem fra en tur i syden så jul er faktisk det siste jeg har tenkt på. Når jeg så motivet mitt fra MilkCoffee visste jeg ikke hva jeg skulle finne på, men etter å ha latt det ligge en stund fikk jeg plutselig en ide om å ha det på en fyrstikke-eske og siden jeg er litt lei av å bare lage vanlig kort fikk jeg lyst til å utfordre meg litt ekstra.

Høstkort fra MilkCoffee

 

Jeg begynte som vanlig med motivet. Denne gangen var det et søtt motiv fra MilkCoffee. Etter å ha printet det up på perfect coloring paper begynte jobben med å fargelegge det. Siden temaet denne gangen var "høst og kaldt", hadde jeg en liten utfordring med motivet – som jeg synes er ganske sommerlig. Derfor tenkte jeg at jeg skulle teste ut noen nye fargekombinasjoner for hud, også hadde sett noen andre fine kombinasjoner som jeg tenkte jeg skulle bruke. Jeg brukte også Color of the day til fargeinspirasjon.

Indianerene kommer!

 
Å lage guttekort, kan for de fleste være en utfordring. Ikke skal en bruke blonder, og store mengder blomster er fyfy. Det er 3 ting som alltid vil fungere på guttekort: Stjerner, knapper og charms /metall.

Madeline with Retro Outfit


Da var det min tur til å lage min første tutorial for Barnemix! Jeg har fått tildelt et utrolig stilig digitalt stempel fra Milk and Coffee som heter Madeline with Retro Outfit. Før jeg begynner på selve brette delen tenkte jeg å vise dere hvordan mitt kort ble ferdig pyntet. Kortet jeg skal vise dere i dag så jeg en tutorial på en gang for lenge siden, men har klart og rote vekk siden.

Retro

 
Hanne AJ Bjørnson Visdal har vært gjestedesigner og laget dette søte kortet med motiv fra MilkCoffee.

Retrokort


Jeg ble så inspirert av mottakelsen av min første artikkel at jeg bare kjørte på med neste!  Denne gangen skal jeg prøve å forklare litt nærmere hva jeg gjør etter hvert som jeg gjør det.  Det går vanligvis litt fort i svingene når jeg er i "flytsonen", så jeg måtte konsentrere meg skikkelig for å huske å skrive ned hva jeg gjør.

R. S. Pateman: Hva skjedde med Amy?


Livene til hennes foreldre, Beth og Brian gikk i oppløsning.

Ti år senere sliter mamma Beth fortsatt med en enorm sorg og redsel for hva som skjedde med hennes eneste barn, men marerittet blir bare verre når en fremmed kvinne banker på
døren.

I hånden holder hun en jente som ser ut som Amy den dagen hun forsvant for ti år siden.

Les mer …

Weekend i trendy Krakow


Krakow er - sommerens hotteste reisemål for helgeturer. Byen har en spennende historie og et rikt kultur- og uteliv. Og best av alt, byen ligger bare et par timers flytur fra Norge. 

Å reise til Krakow er i vinden akkurat nå, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Les mer …

Astrid Lindgrens Värld (Sverige)


I en av Sveriges eldste byer, nærmere bestemt Vimmerby på Sveriges østkyst, finner du Astrid Lindgrens Värld som er en stor friluftspark.

Her får barna møte Pippi, Emil, Ronja og alle de andre på ordentlig. En tur hit er en fint sommerminne man kan gi til barna sine, og når barna har det bra - har de voksne også det bra.

Les mer …

New York for barn


Tre unge newyorkere – Mia, Taylor og Joshua – tar deg med på en leken oppdagelsesreise til New York: Bli med opp 67 etasjer på under ett minutt, lær deg engelske ord og kinesisk skrift, se hvordan basketball spilles i gatene, forstå hvorfor taxiene er gule og hvordan heisen, RAP-musikken og hamburgeren ble født. Alt gjennom lek!

Les mer …