Articles Tagged ‘Barnemix - Polka Doodles’

 

 

 

            Søte digitale stempler.

Glitter og bling fra Polka Doodles

 

Denne gang er det Polka Doodles som er sponsor. Temaet har vært "Bruk masse glitter og bling".

Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

Guttekort


Handyman Dave er et lekkert stempeltrykk fra Polka Doodles. Jeg glemte å skrive ned fargene denne gangen, men tror jeg har funnet de rette fargene i ettertid.

Handyman Dave


Som rykende fersk DesignTeam-medlem, er det med litt høy puls jeg nå lager min første artikkel! Det var heldigvis ingen vanskelig oppgave, for digistempelet "Handyman Dave" fra Polka Doodles ga meg raskt idéer om hvordan jeg skulle løse den.

Ingen firkanter

 

Utmaningen den här gången var att skapa ett kort som inte är fyrkantigt. Detta är för mig en riktig utmaning då jag oftast gör just kvadratiska eller rektangulära kort. Utmaningen sponsras av Polkadoodles och jag har använd en digital stämpel som heter Birthday Mail Twiggy & Toots.

Inpspirasjon fra Polka Doodles

 

I dag er det resten av team A som har vært kreative med motiver fra Polka Doodles :) Temaet er "Prøv noe nytt". 

Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

Inspirasjon fra Polka Doodles

 

Så er det tid for en ny artikkel på Barnemix igen. Denne er det Team A som har laget litt inspirasjon til dere. Temaet har vært å følge en skisse og sponsor har vært Polka Doodles. Hvis du vil se flere motiver som denne sponsoren har å by på, kan du klikke deg inn på siden deres.

Kort i biter


Jeg er ny designer her for barnemix.no. =) Som mitt første prosjekt har lekt meg med et digi-stempel fra Polka Doodles. Stempelet heter Jogging Jane.Jeg har bare brukt deler av motivet, og selv det har jeg vært litt brutal og klippet motivet i stykke.

Mer inspirasjon fra Polka Doodles

 

Da er det på tide med litt inspirasjon fra Polka Doodles. Se på de flotte prosjektene til team B. Temaet har vært "Ingen firkanter". Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

Polka Doodles og skisse


Å lage et kort etter en skisse kan for mange være en utfordring, også for meg. Vanskeligheten ligger i å lage noe som ser bra ut, og samtidig ligner på skissen. Jeg vet at en har stor frihet med en skisse, men velger som regel å lage det så likt som mulig, for å være sikker på at det er gjenkjennelig.

Polka Doodles-kort med masse glitter og bling

 

Denne måneds tutorial som DT er et digitalt motiv fra  Polka Doodles som heter Reading. Temaet er «Masse glitter og bling».  Jeg tok utgangspunkt i det ferdige digitale stempelet, kuttet ut motivet og en ramme til å ha inni kortet med Spellbinders Nestabilities og Cuttlebug maskinen.

Prøv noe nytt

 

Her er mitt bidrag for Polka Doodles.  Jeg har laget 1 PL-side/lommescrapping før, så jeg anser fortsatt det som nytt for meg. Jeg har brukt Polka Doodles digien og resten dies. Jeg har ikke brukt bilder, som kanskje er litt spesielt, men jeg synes det er kult.

Rocka og sårbar


Hei igjen alle dere fantastiske scrappemennesker. I dag skal jeg få vise frem en herlig liten skapning fra Polka Doodles. Hun er en frekk liten skapning, og ofte bak slike litt rocka utseende mennesker skjuler deg seg et sårbart lite vesen. Så derfor har jeg rett og slett valgt og fargelegge henne med distressene mine i litt søte farger.

Rosa bursdagskort


Jeg har latt meg inspirere av dette motivet fra Polka doodles. Jeg synes det er vanskelig å se størrelsen på skjermen når jeg skal skrive ut digitale stempler så denne gangen ble det 2 små trykk til overs så da ble det plutselig 3 prosjekter.

Jo Nesbø: Blod på snø


Etter ti Harry Hole-bøker, "Hodejegerne" og "Sønnen" har Jo Nesbø skapt enda et nytt romanunivers. Hovedpersonen i Jo Nesbøs nye thriller er Olav Johansen, en ordblind leiemorder som har det med å forelske seg. Vi er i Oslo, desember 1975, den kaldeste vinteren i manns minne. Samtidig som Olav sliter med å få ferdig et langt kjærlighetsbrev, jobber han som leiemorder for Daniel Hoffmann, som kontrollerer hovedstadens heroinmarked.

Les mer …

Treningsferie


En tydelig reisetrend de siste årene er trenings-ferie, og alle typer aktiv ferie. Som en av de ledende innen treningsreiser lanserer Apollo nå fotturer på Kanariøyene.

Les mer …

Løveparken (Danmark)

Løveparken i Danmark er en dyrepark som har holdt til i Givskud utenfor Vejle siden 1969. Her får du kontakt med ville dyr fra 5 kontinenter, og ca 1000 dyr fordelt på 120 arter.

Les mer …

Celine Irgens Aagard: London


Ønsker du å se mer enn Buckingham Palace og Madame Tussaud? I denne boka finner du tipsene som gjør at du kan få noe helt spesielt ut av reisen.

Les mer …