Articles Tagged ‘Barnemix - Scrapper's Delights’

Å sy på et kort


Etter at jeg begynte å lage kort har jeg endelig fått tatt i bruk symaskinen jeg kjøpte for mange år siden.

Annen form enn firkant

 

Da er det på tide med litt ny inspirasjon. Team B har laget masse flott med motvier fra Scrapper's Delights. Temaet har vært "annen form enn firkant".

Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

Bruk av flere mønsterark


Jeg har laget et kort hvor jeg har brukt 4 ulike mønsterark og pyntet med perler. Her kan dere se hvordan jeg har gått fram for å lage kortet.

Crafty Honey Markers

 
Da har vi allerede kommet til april og til denne oppgaven som gikk på å pynte alle 4 sidene av ett kort fikk vi velge stempel selv. Det er Scrappers Delights som er sponsor så vi fikk velge hvert vårt stempel derfra. Sjekker dere siden deres vil dere se at det er utrolig vanskelig å velge for det er så veldig mange flotte motiver å velge i.

Et "god bedring"-kort til en god venn

 
Oppgaven denne gangen, var å pynte alle sider på kortet. Det var ikke så veldig vanskelig, da jeg ikke er så flink til å lage "enkle" kort :) Motivet vi skulle bruke her kommer fra Scrapper's Delights, og vi fikk velge motiv selv. Jeg brukte ganske lang tid på å bestemme meg for motiv, fordi de har veldig mange fine, men valget falt til slutt på denne søte "skytsengelen".

Fabrika Fantasia - lag på lag


Da er det på tide med litt ny inspirasjon. Team B har laget masse flott. Temaet har vært "Lag på lag" og sponsor er Fabrika Fantasia.

Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

Formkort

 

I dag skal jeg vise dere hvordan jeg lager mine formkort. Her har jeg brukt et motiv fra Scrapper's Delights. Først velger jeg ut en dies. Bruker vanligvis en av mine favorittdies fra Go Kreate. Deretter bretter jeg et 6 x 12 hvit bazill ark i to og legger diesen slik at ytterste kanten er utenfor bretten. 

Gaveboks


Tilbake med et nytt bidrag, denne gangen er det Scrapper's Delights som er sponsor. De har veldig mange ulike digitale stempler og også noen digitale papirer. Jeg har i det siste fått litt dilla på stensiler, mister og stasj så var kanskje ingen stor overraskelse over over at det denne gangen ble akkurat dette! Jeg har valgt å lage en gaveboks, glemte desverre og ta bilder underveis men skal prøve å skrive så detaljert som mulig.

Inspirasjon fra Scrappers Delights

 

Team A har denne gangen laget noen flotte prosjekter med motiver fra Scrapper's Delights. Temaet har vært å søm.

Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

Scrappers Delights summer breeze

 

Hei. Jeg har lenge likt denne nydelige digien fra Scrappers Delight, og nå i april er de sponsor her på Barnemix. De har masse fine digier å velge i, en av de beste, synes jeg. Som vanlig liker jeg et enkelt og rent kort, og hun er fargelagt med ProMarkers. Innsidene er farget med Distress Inked og jeg har stemplet silhuetter med sort Versafine. Det er bare å leke i vei med disse flotte Distressfargene. Resultatet blir alltid bra.

Marisha Pessl: Nattfilm


En rå oktoberkveld blir vakre, unge Ashley Cordova funnet død i en forlatt lagerbygning på nedre Manhattan. Selvmord blir fastslått som dødsårsak, men gravejournalist Scott McGrath har sine mistanker.

I forbindelse med undersøkelsene omkring Ashleys underlige liv og død blir han konfrontert med arven etter faren hennes: den legendariske kultfilmregissør, Stanislas Cordova - en mann som ikke er blitt sett ute blant folk på mer enn tretti år.

Les mer …

Hit reiser vi til sommeren


Kreta ligger an til å bli nordmenns store sommerreisemål. Over halvparten av sommerens reiser til den greske øya er allerede solgt, melder Star Tour.

Også Mallorca, Rhodos og Antalyakysten i Tyrkia er populære feriesteder. Beregninger fra reisearrangøren viser at nærmere 900 000 nordmenn vil reise på en chartertur til sommeren.

Les mer …

Fårup Sommerland (Danmark)

Fårup sommerland er en stor fornøyelsespark på Nordjylland i Danmark. Parkens størrelse er som 55 fotballbaner, og aktivitetene er mange.

Les mer …

Barn i bagasjen


Det er alltid en utfordring å lande på et feriemål som tilfredsstiller alle medlemmene i en familie. Som regel tar man mest hensyn til barna, og det er vel og bra, men kanskje det ikke er så dumt å se på flere muligheter enn bare chartertur direkte ned i varmen.

Les mer …