Articles Tagged ‘Barnemix - Simply Betty’

Bella the vampire

 

Til denne oppgaven fikk jeg tildelt ett stempel fra Simply Betty. Det heter Bella the Vampire.  For meg ble dette en veldig utfordring da jeg ikke liker verken vampyrer eller Halloween. Og vi skulle bruke dies eller puncher på produktet vi skulle lage.

En real utfordring

 

Denne gangen har jeg virkelig fått et lekkert stempel og fargelegge. Hun heter Gwendolyn og er fra Simply B Stamps. Her inne finner du virkelig en stor variasjon i stempler, fra det søte til det røffe. Og jeg må si at jeg har virkelig sansen for denne steam punk kolleksjonen.

Jeg har ikke glemt deg

 

Månedens sponsor er Simply Betty Stamps med motivet RioPortrait som jeg har fargelagt med Copics. Oppgaven var å bruke dies og jeg har brukt Large Stitched Rectangle fra Lawn Fawn på det sorte kortlaget mitt.

Kort i steampunk-stil


Denne gangen fikk jeg virkelig en utfordring da jeg skulle lage Mars bidraget mitt. Oppgaven jeg fikk var et stempeltrykk med motivet "The Ghost Bride" fra SimplyBstamps.net. Motivet måtte jo farvelegges, noe jeg aldri har prøvd meg på før.... men slik ble i alle fall resultatet.

Notatbok


Jeg fikk utlevert motivet Amarantha Reading fra Simply Betty til dette prosjektet. Det er helt ulikt min egen stil, og jeg hadde store utfordringer med hvordan jeg skulle kunne gjøre dette til noe eget. Omsider fant jeg ut at jeg kunne bruke henne til forside på en notatblokk. Jeg endte derfor opp med å fargelegge motivet som vanlig med copics på perfect coloring paper, og klippet deretter ut essensen i motivet, nemlig selve Amarantha.

Post It-holder


De evinnelige gule lappene (eller grønne som her!) er ikke akkurat lekre! Til denne tutorialen ønsket jeg å vise en måte å lage en holder som gjør seg bedre på skrivebordet enn bare blokka med lapper. Digistempelet denne ganger var Emma fra Simply Betty , som har uendelig mange flotte og annerledes digistempeler.

Tutorial på bakgrunn


Da var det igjen tur for en tutorial, denne gangen med et utrolig kult motiv fra Simply Betty stamps. Fordi motivet var så detaljert ønsket jeg å holde resten av prosjektet reint uten for mye detaljer. Når motivet er så detaljert som dette er det lett at det blir litt rotete og borte om man legger på mye pynt og dill i tillegg til alle detaljene på motivet. Valget falt derfor på å lage meg en ny ønskeliste bok. Det er stadig ting jeg bare *MÅ HA* av stempler, maling, stasj osv.. Da er det veldig greit å skrive det ned når du ser det sånn at neste gang du skal handle vet du hva du skal ha.

Vinpose med motiv fra Simply Betty - Grace


Utfordringen denne gangen var et digitalt stempel fra Simply Betty – Grace  - med bruk av perler og blonder. Da dette motivet var litt annerledes enn det jeg er vant til, fant jeg ut at jeg ville bruke det på en vin pose som jeg har kjøpt hos Søstrene Greene. Det passet bra med et digitalt stempel som var ekstra avlangt og slik at man kan printe det ut i den størrelsen man selv vil.

What a lady


Jeg har lenge kikket på stemplene til Simply Betty i kategorien Steampunks og virkelig ønsket å leke med disse. De er ikke søte, ikke småpiker, de er rå og utfordrende, rett og slett råkule. Og så en dag dumpet denne : «Annie» ned i mailboksen min, kan ikke bli bedre en det. Det eneste jeg misliker er ørene, så de har jeg en tendens til å kamuflere som hår.

You're special


Hei - Da har jeg et spennende kort å vise frem, digien er fra Simply Betty Stamps, fra Zodiak serien: Krepsen. Simply Betty har et stort og varierende utvalg av digis i sin butikk og denne var en utfordring for meg ettersom jeg sjelden bruker steampunkmotiver. Men jeg har godt av å tenke nytt innimellom og jeg synes kortet ble riktig bra.

Aslak Nore: Oslo Noir


To barneranere finner en pose ecstasy på en hjemme alene-fest på Oslo Vest. Like etter blir den ene av dem funnet død av en overdose. På Grünerløkka banker en latinamerikansk gangster opp lillesøsteren sin. 16 år gamle Ida knipser E for første gang. Og storebroren, vår mann Peter Wessel, kommer over en pose med narkotika han ikke vet hvor han skal gjøre av. Når posens eiere forstår at dopet er på avveie, må Peter ta noen vanskelige valg, han må vise hvem han.

Les mer …

Hellas


Rundt 300 000 nordmenn kommer til å reise på en chartertur til Hellas til sommeren.

Det er 20 prosent flere enn til Tyrkia, nummer to på listen over sommerens mest populære reisemål. Beregninger Star Tour har gjort viser at totalt 850 000 vil trekke sørover til sommeren, og det er Bulgaria og Kroatia som øker mest.

Les mer …

Junibacken (Sverige)

Junibacken er et aktivitetsmuseum i Stockholm. Museumet har eksistert siden 1996 og har barna i sentrum. Her får du møte mange av miljøene og figurene som Astrid Lindgren skrev om i sine bøker. Det blir også arrangert barneteater.

Les mer …

Barn ingen hindring


16 tøffe turer for små og store i Norge av Arne Hjeltnes

Husker du de gode gamle turene fra barndommen? Her får du mange tips til turer ute i det fri.

Les mer …