Articles Tagged ‘Barnemix - Stamp.A.Hoot’

 

Stamp.A.Hoot tilbyr produkter med høy kvalitet. De har både gummistempler og digitale stempler for scrapbooking. Stemplene er illustrert med følelser som reflekterer årstider og viktige begivenheter i livet. 

Lag layouts, kort, bannere, kalendere eller håndlagede dekorasjoner med disse stemplene. De passer godt for fargelegging med feks. Copics eller Distresspenner, Distress stempelputer, vannfarger, fargepenner osv.

Oppbevaring til strikkepinner

 

Da var det min tur igjen til å vise mitt bidrag for mai. Denne gang fikk jeg ett stempel fra Stamp.A.Hot jeg skulle lage noe ut av. Stempelet jeg fikk var av denne søte lille katten. Denne gang var det ikke noe spesielt tema, og jeg valgte å lage noe jeg ikke har laget før - nemlig oppbevaring til strikkepinner. Det er rett og slett en dekorert Pringles boks.

Pop-Up Kort

 

Det ble nok en utfordring da dette bidraget skulle lages med denne skjønne hundevalpen fra Stamp a Hoot. Første gang jeg har laget noe med et dyremotiv ( tror jeg :) ) Og i alle fall første gang på fargelegging av hund. Jeg har fargelagt motivet først, deretter fant jeg forskjellige mønsterpapir som jeg kunne tenke meg å bruke.

Jo Nesbø: Sønnen


Korrupsjon og organisert kriminalitet er kreftene bak de store dramaene, enten de utspiller seg på Politihuset, i Rådhuset, på snuskete hotellrom i kvadraturen eller blant dopselgerne langs Akerselva.

Dette er en skandinavisk "The Wire" i et forstørret hyperrealistisk Sin City-Oslo.

Les mer …

Unngår disse passtabbene i sommer


Sommerferien banker snart på døra og beregninger Star Tour har gjort viser at nærmere 900 000 nordmenn reiser på en pakketur i løpet av sommeren. Men selv om vi ligger på europatoppen i reising, er det alltid noen som glemmer det viktigste. Her minner Star Tour om de viktige pass- og visumreglene.

Les mer …

Lilleputthammer

I slutten av juli dro mamma, pappa, Mona Cecilie (12), Anders (8,5), bestefar, bestemor og boxeren Casi på tur til Lilleputthammer.

Les mer …

Celine Irgens Aagard: London


Ønsker du å se mer enn Buckingham Palace og Madame Tussaud? I denne boka finner du tipsene som gjør at du kan få noe helt spesielt ut av reisen.

Les mer …