Articles Tagged ‘Barnemix - Stamp Art’

Fiskekort (videotutorial)


Denne gangen har jeg laget et kort med stempelmotiv fra StampArt.Stemplet jeg har brukt heter Charlie fishing on a rock. Sammen med stemplet fulgte det også en bonus fil med noen skilt som passet til hovedmotivet.

Jeg har printet alle motivene to ganger, så jeg lager to kort denne gangen.

Gavelapper med Alannah & Snowball


Denne gang har jeg laget til og fra lapper med det fine motiv Alannah & Snowball fra Stamp Art.Jeg begynte med å skrive bildene ut på akvarellpapir. Og denne gang valgte jeg å bruke passbilde-størrelse når jeg skrev ut motivet slik at jeg fikk 9 motiver på arket. De er fargelagt med Distress markers.

Koselig bamsestempel på julekort


Et nusselig par bamser fra StampArt var stempelet jeg skulle lage noe med denne gangen, og utfordringa lå i at det skulle være et julekort som ikke var rødt eller grønt! Bamsene ”Christmas Smoochie Bears” er printet ut på Letraset papir og fargelagt med Promarkere, med hovedvekt på lyseblått og rosa.

Ny albumside


Jeg har laget en ny ablumside. Stemplet er fra StampArt og heter Little Bear Ducky.Jeg begynte med å ordne siden hvor stemplet skulle være. Jeg holder på å lage album til naboungene så derfor mange album sider fra meg.

Snømannsuppe


Da var det igjen min tur til å få dele en tutorial med dere. Denne gangen har jeg fått et kjempe søtt stempel fra Stampart. Tenkte med en gang på snømannssuppe når jeg så denne! Når dere leser dette ser sikkert noen for seg snømannsuppe med en gang, mens andre kanskje lurer på hva i all verden dette er for noe. Dette er da altså kakao, gjerne sånne rett-i-koppen-poser, marshmellows – noen bruker store andre bruker de små, og gjerne en stripete candy stang.. I skrivende stund er sistnevnte enda ikke kommet i butikken så bilde mitt viser uten, men personlig er dette noe jeg kommer til å putte oppi når det kommer.

Sommerkort


Denne gangen har jeg hatt stempelet Lizzie fra Stamp Art. Jeg har laget et helt vanlig kort, og har brukt designark, bazill, noe bling og blomster.

Vinterkort med frost og snø


Vinteren er her, med frost og snø og den fine blåtimen. I dette stemningsfulle motivet fra StampArt tenkte jeg straks på å lage skygger med gråfarger, dette er ikke egentlig en tutorial, men inspirasjon til alternative måter å skyggelegge på.

Vinterscene


Jeg har vært så heldig at jeg får leke meg med stempelet Alannah fra StampArt. Og jeg har brukt bonusfilen som fulgte med. I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan jeg gjør en vinterscene.

Karin Wahlberg: Glassklart


Nervepirrende fra en av Sveriges mest solgte krimforfattere.

Hilda Glas er snart ferdig med legeutdannelsen og har fått praksisplass i sine hjemtrakter på Oskarshamn sykehus.

Les mer …

Treningsferie


En tydelig reisetrend de siste årene er trenings-ferie, og alle typer aktiv ferie. Som en av de ledende innen treningsreiser lanserer Apollo nå fotturer på Kanariøyene.

Les mer …

Gröna Lund (Sverige)

Gröna Lund er et populært tivoli som ligger på Djurgården i Stocholm. Her kan du boltre deg med 31 attraksjoner, kampspill, ett 20-talls matkiosker og 6 restauranter.

Les mer …

Celine Irgens Aagard: London


Ønsker du å se mer enn Buckingham Palace og Madame Tussaud? I denne boka finner du tipsene som gjør at du kan få noe helt spesielt ut av reisen.

Les mer …