Articles Tagged ‘Barnemix - The East Wind’

Artisten bak 'The East Wind' er kjent som Unky LaStrange.

Unky bor i British Columbia, Canada med sin flotte datter, Aurora, kjærligheten i hennes liv som gir henne mye inspirasjon. Hun har drevet med kunst siden hun var barn alltid med et uttrykk for hennes interesser og humor.

Hennes unike stempler uttrykker mørk humor og har noen ganger litt skumle undertoner inn i fantasiverden. Det finnes stempler for enhver smak og anledning hos The East Wind (https://www.etsy.com/shop/theeastwind/)

Korsett-kort


Jeg har alltid hatt lyst til å lage et korsett-kort så da en av temaene for månedens artikkel hos oss var å lage et sexy kort så fikk jeg muligheten :)

Månedens sponsor er The East Wind og jeg har fargelagt motivet Abby The Tap Girl.

Kort med søm


WHAT? Var det første jeg tenkte da jeg hørte om dette med å sy på papir med symaskin... Kan det gå an? JA, det KAN gå an :)

Nå er det ikke mange kort jeg lager UTEN å sy litt på :) Det er jo faktisk enklere å sy rette sømmer på papir, for det glir jo ikke og drar seg, gjør det ikke heller..

Mor/barn-kort


Denne gangen prøvde jeg meg på ett kort. Ett 6 × 6 kort. Stempelet, Mothers day, New born baby er så fint at jeg ikke ble enig om jeg skulle lage album side eller kort, men denne gangen ble det kort.

Posekort med julemotiv


Jeg fikk ett stempel fra The East Wind, Christmas morning.Jeg bestemte meg for å dekorere en ferdigkjøpt brun papirpose.

Jeg begynner med å kjøre ut stempeltrykket på ett akvarellpapir fra Chlas ohlson, og finner frem noe av det jeg kunne tenke meg å bruke.

Rundt kort


Valou Allard, som er fra Belgia har vært gjestedesigner og laget dette flotte kortet med motiv fra The East Wind.

Merete Junker: Venuspassasjen


Natt til 17. mai 1968 forlot Gunnar Eie bilen sin på kaia i Skien med nøklene i. Han etterlot seg kone og tre tenåringsdøtre, og dukket aldri opp igjen. En vårdag i 2007 finner Eies oldebarn, trettenårige Stian, et lik i innsjøen rett ved småbruket der han bor. Obduksjonsrapporten viser at den døde er den forsvunne Gunnar Eie, og at han ble brutalt drept for tre år siden. Over brystet har han tolv røde korssting.

Les mer …

Hellas


Rundt 300 000 nordmenn kommer til å reise på en chartertur til Hellas til sommeren.

Det er 20 prosent flere enn til Tyrkia, nummer to på listen over sommerens mest populære reisemål. Beregninger Star Tour har gjort viser at totalt 850 000 vil trekke sørover til sommeren, og det er Bulgaria og Kroatia som øker mest.

Les mer …

BonBon-Land (Danmark)

BonBon-land er en stor fornøyelsespark som strekker seg over 125 000 m2 (dette tilsvarer 180 fotballbaner). I parken finner du mer enn 60 bemannede og ubemannede forlystelser og hvert år kommer en ny.

Les mer …

Celine Irgens Aagard: London


Ønsker du å se mer enn Buckingham Palace og Madame Tussaud? I denne boka finner du tipsene som gjør at du kan få noe helt spesielt ut av reisen.

Les mer …