Articles Tagged ‘Barnemix - Twisted Papers’

Eske med toffifee


Det hender jeg bare ønsker å gi en liten oppmerksomhet, en vertinnegave el. Denne gangen har jeg fått lov å leke meg med denne fantastiske collagen fra Twisted paper, den heter Christmas Collage-065

Hjertetag


En liten tutorial for Barnemix på en hjerte-tag. Papirer fra Maja Design, blondeserviett, perler, glitterscroll, rose, blader og et digibilde fra Twisted Papers. Jeg har printet ut bilde i 10x15 for å få mindre størrelse på bildene.

Inspirasjon fra Twisted Papers


Siste scrappeartikkel på Barnemix i 2015 - er med motiver fra Twisted Papers. Her er det Team B som har laget litt inspirasjon igjen.

Kort med sugerør

 

Denne gang er det Twisted Papers som jeg har lekt meg med, det var mange flotte bilde på dette arket og det var vanskelig å velge ut hvilket av dem jeg skulle bruke. Denne gang er det et Monokromt kort jeg har laget og det skal ha kun farge i ulike nyanser. Jeg valgte da å ta utgangspunkt i de lilla blomstene på bilde og slik ble kortet.

Nissegodt


Jeg har vært så heldig at jeg fikk lov å lage noe med disse flotte motivene på utklippsark fra Twister Papers. Jeg slet med inspirasjonen og hadde problemer med hva jeg skulle lage. Men så var jeg på matbutikken og så en dobbel Kvikklunch-sjokolade og dermed bestemte jeg meg for å lage en eske jeg kunne putte sjokoladen inni.

RitterSport


Her har jeg laget en sjokolade eske til en liten Rittersport sjokolade. Jeg har brukt et digi bilde fra Twisted Papers. Utrolig masse lekkert i nettbutikken og absolutt verdt et besøk!

Til deg fra meg

 

Denne gang fikk jeg utdelt et flott utklippsark fra Twisted Papers. Valget falt ganske fort på dette nydelige bildet da det passet så utrolig godt til mine nyinnkjøpte mønsterark fra Piondesign – Paris Flea Market.

Merete Junker: Venuspassasjen


Natt til 17. mai 1968 forlot Gunnar Eie bilen sin på kaia i Skien med nøklene i. Han etterlot seg kone og tre tenåringsdøtre, og dukket aldri opp igjen. En vårdag i 2007 finner Eies oldebarn, trettenårige Stian, et lik i innsjøen rett ved småbruket der han bor. Obduksjonsrapporten viser at den døde er den forsvunne Gunnar Eie, og at han ble brutalt drept for tre år siden. Over brystet har han tolv røde korssting.

Les mer …

Hit reiser vi til sommeren


Kreta ligger an til å bli nordmenns store sommerreisemål. Over halvparten av sommerens reiser til den greske øya er allerede solgt, melder Star Tour.

Også Mallorca, Rhodos og Antalyakysten i Tyrkia er populære feriesteder. Beregninger fra reisearrangøren viser at nærmere 900 000 nordmenn vil reise på en chartertur til sommeren.

Les mer …

BonBon-Land (Danmark)

BonBon-land er en stor fornøyelsespark som strekker seg over 125 000 m2 (dette tilsvarer 180 fotballbaner). I parken finner du mer enn 60 bemannede og ubemannede forlystelser og hvert år kommer en ny.

Les mer …

Bli med oss til Gran Canaria


Andreana og Frederico bor på Gran Canaria, og i denne boka forteller de deg om øya.

Du får vite mer om ting som skjedde for lenge siden, hvordan man lever på øya i dag, om naturen, og om de populære stedene. I tillegg til dette finner du og små faktaruter med opplysninger eller besøkstips.

Les mer …