OM HVERDAGSNETT

Målet med Hverdagsnett er "hverdagslige temaer" for voksne lesere – med høyt fokus på forfattere og bokomtaler.

Nylig lanserte jeg Hverdagsnettmagasinet. Det er et digitalt magasin som har forfattere og bøker som hovedtema - men inneholder også mye annet lesestoff.

Les mer om det her: https://hverdagsnett.no/index.php/magasin

Dersom du har en bok, et spill eller et annet produkt som du ønsker å få omtalt - eller et arrangement - ikke nøl med å ta kontakt.

Hverdagsnett ble for øvrig "født" i juli 2017 - i starten mest som en videreføring av den gamle nettsiden Barnemix, som hadde hovedfokus på foreldrerollen.

For å komme i kontakt med Hverdagsnett, kan du bruke kontaktsskjemaet i menyen over.


Mer info

HISTORIKK

Hverdagsnett er et hobbyprosjekt, og en videreføring av den gamle foreldresiden Barnemix som startet opp tidlig på 2000-tallet.

I perioden 2009 - 2013 hadde jeg liten tid til å drive nettsiden Barnemix aktivt og planen var egentlig å legge ned hele nettsiden. Det ble aldri gjort - så den ble bare liggende forholdsvis inaktiv.
 
I februar 2014 kom plutselig lysten til å få i gang nettsiden igjen, men da med et litt annet innhold. Den gang var tanken at Barnemix skulle ha et mer 'hverdagslig profil' som dekket flere målgrupper enn foreldre, litt som et magasin.
 
Navnet Barnemix hørtes da litt feil ut, men siden domenet og navnet var såpass etablert valgte jeg å fortsette under samme navn. Hovedfokuset da ble stort sett scrapperelaterte artikler fram til 2017 når Hverdagsnett ble etablert.
 
I 2017 flyttet nettsiden til ny nettleverandør og endret utseende og til dels innhold på siden. Da var det endelig på tide å både bytte navn og domene. Hverdagsnett ble til. Målet nå er hverdagslige temaer for voksne lesere.

Alle omtaler av bøker, spill og andre produkter er skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon, og har ingen økonomiske fordeler av omtalene.

SKRIBENTER OG ANSVAR FOR ARTIKLER OG EVT. PREMIER

Flere av artiklene på Hverdagsnett er skrevet av frivillige bidragsytere og bloggere. Dersom du har lyst til å bidra med en artikkel som passer inn på Hverdagsnett, så ta kontakt! Da nettsiden drives på frivillig basis, uten innekter/annonsører, gis det dessverre ingen kompensasjon for dette.

Hverdagsnett tar ikke noen ansvar for innholdet i artikler skrevet av andre, eller artikler skrevet på bakgrunn av eksternt kildemateriale,

Dersom det gjennomføres konkurranser på nettsiden eller i facebookgruppen, er det sponsoren av konkurransen som står for ansvaret for utsending av premien.

COPYRIGHT

Alt innhold er omfattet av copyright, og du kan ikke bruke tekster eller bilder uten skriftlig tillatelse fra meg. Dette gjelder også for innhold i Hverdagsnettmagasinet


Tilfeldig artikkel:

Din Vilma
: BOKOMTALE: Din Vilma av Gudrun Skretting. Leseeksemplar fra Aschehoug

Vilma er ikke helt A4, men en veldig trivelig dame. Hun har vokst opp hos grandtanten, siden moren døde da Vilma var liten. Og så er hun forelsket i Robert. Robert som har verbal tourettes. Da følelsene blir gjengjeldt, kan ikke Vilma tro at det er sant, og det er ikke bare lett når det dukker opp en ekskjæreste i svømmehallen.

Utrolig morsom bok, som byr på masse underholdning. Anbefales!

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.