Skip to main content

Elsker deg død

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Peter James
Leseeksemplar fra Vigmostad Bjørke

I starten av boken er vi med Jody og Walt på skiferie på det franske vintersportsstedet Courchevel. Det snør tett og sikten er dårlig. Noe skjer og de to ektefellene kommer fra hverandre. Walt dukker heller ikke opp i løpet av kvelden, men Jody virker veldig uberørt. Snart skjønner vi at Jody ikke er den hun utgir seg for å være.

Forlaget skriver:
Siden hun var liten og slet med komplekser for utseendet, har Jodie drømt om å oppnå to ting: å bli vakker og rik. Ved litt hjelp av plastisk kirurgi har hun oppnådd det første, og nå jobber hun iherdig med det siste. Innfallsvinkelen hennes er enkel: du kan enten tjene pengene, eller gifte deg til dem. Å gifte seg til rikdommen, er lett. Det er det å kvitte seg med ektemannen etterpå, som virkelig krever sitt.

Etterforsker Roy Grace føler på presset ovenfra. Den forrige saken han jobbet med, hjemsøker ham. Og når det gjelder hans lenge forsvunne kone Sandy, har det skjedd en utvikling også der. I tillegg er en gammel fiende tilbake. Men det verste er likevel at en Svart enke ser ut til å være i aksjon i byen hans. En person som er like kløktig som hun er ondsinnet, og Grace skjønner etter hvert at han trolig har undervurdert akkurat hvor farlig hun er. 

Serien om Roy Grace topper alltid bestselgerlistene, ikke minst fordi de er enestående godt skrevet.

 

Forfatter: Peter James
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: Love You Dead
Oversatt av: Halvor Kristiansen
Antall sider: 551
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er en kjempebra serie. Roy Grace virker som en flott etterforsker, og han løser alltid spennende saker. I serien har det hele tiden vært som en rød tråd hva som skjedde med Sandy, hans tidligere kone. I denne boka får vi endelig noen svar.

Spennende historie fra første side!Om forfatteren:
Peter James (f. 1948) er en internasjonalt bestselgende spenningsforfatter som er utgitt på 36 språk og har solgt over 17 millioner bøker på verdensbasis.

James er kjent for å gjøre spesielt grundig research i forbindelse med bøkene sine. Alle bøkene om etterforsker Roy Grace har sitt utgangspunkt i en sann historie eller i fakta han har funnet under forarbeidet. Elsker deg død utkommer i 2020 og er den tolvte boken i den bestselgende serien om politietterforsker Roy Grace.

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Vigmostad & Bjørke