Skip to main content

Direktøren

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Katharina Holt
Leseeksemplar fra forfatteren

Boka starter med en rettsak. Sofia har i flere år levd i et dårlig ekteskap med Peter. Nå håper hun at han skal få en lang dom for måten han har behandlet henne på. Det går dessverre ikke helt som hun vil, og hun søker hevn på annen måte.

 

Forlaget skriver:
Sofia bryter opp fra et destruktivt ekteskap og flykter tilbake til sin barndomsby, Kragerø. I sin søken etter hevn, havner hun imidlertid i et mareritt hun ikke klarer å kontrollere. Hatet hun kjenner for eksmannen og de menneskene som hjalp han å føre henne bak lyset, gir uante konsekvenser. Ondskapen smitter.


Når kriminaletterforsker Cornelia Lorentzon ved Gøteborgs Politikammer utreder en drapssak på Vestkysten, dukker detaljer fra en tidligere sak opp i minnet. Hun endevender arkivet, finner saksmappen til Sofia Holm og oppdager at flere involverte personer fra utredningen brått og uventet har gått bort ...

 

Forfatter: Katharina Holt
Forlag: Lyst
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 290
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg oppdaget tilfeldigvis denne boka, og trodde den var ny - men den er visst flere år gammel og har gått under radaren min. Ikke la det skje det samme for deg, for den er verdt å lese. Heldigvis er ikke bøker ferskvare.

Handlingen foregår både i Sandefjord, Kragerø og Sverige.

Noe av plottet er forhåpentligvis ganske usannsynlig, men jeg liker det likevel, spesielt med tanke på situasjonen til hovedpersonen. Og så er det tross alt en roman. Dette er heller ikke en krim med masse ekle detaljer, mer en slags spennende kosekrim. Boka er vanskelig å legge fra seg, og jeg anbefaler deg å se nærmere på den.


Om forfatteren:
Katharina Holt (født 1964) er bosatt i Porsgrunn. Hun jobber til daglig med salg og markedsføring.  Direktøren er hennes debut som forfatter.

 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Liv