Andre åndedrag

Forfatter: Sofie Sarenbrant
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Historien starter med et maratonsløp. Underveis i løpet dør to personer. Politiet er usikker på om det er en naturlig årsak. Emma Skjöld er tilfeldigvis i nærheten da søsteren, Josefin er en av deltakerne.

Jeg liker veldig godt bøkene til Sofie Sarenbrant. Jeg synes at hun skriver godt, og man lever seg lett inn i historien. Kjøp boka, og kos deg :)

 

Forfatter: Sofie Sarenbrant
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2021
Antall sider:
Format: Pocket
Originaltittel: Andra andningen
Oversatt av: Marianne Fjellingsdal

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Stockholm-maraton har ikke krevd menneskeliv, ikke før nå. Da startskuddet for det 35. maraton går, kollapser en mann rett ved stadion og fraktes til i et medisinsk telt, men livet hans kan ikke reddes. Emma Sköld har fri og til stede for å heie på søsteren Josefin. Da Emma kommer til Rålambshovsparken, har en kvinne akkurat segnet om ved vannet og Emma griper inn. Kan det være en morder blant løperne?

Andre åndedrag er den andre boken i den populære serien om Emma Sköld.




Om forfatteren:

Sofie Sarenbrant (1978) har skrevet elleve kriminalromaner. Den svenske forfatteren som debuterte som forfatter i Sverige i 2010, har hatt stor framgang de seneste årene og ble kåret til Årets krimforfatter i Sverige i 2019 og i 2020. Bøkene er solgt til 15 land og har solgt over 3 millioner eksemplarer. Forfatteren bor i Bromma i Stockholm med mann og to barn. VisningAvdeling 73 og Tiggeren er utgitt på norsk. Våren 2021 lanseres Syndebukken, den sjette boken i serien om politietterforsker Emma Sköld. I tillegg utgis bok 1 og 2 i serien, Hvil i fred og Andre åndedrag, i pocket.

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

Les Hverdagsnettmagasinet her:

 

Cappelen Damm