Mord til jul

Forfatter: Val McDermid
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Novellesamling som passer fint når du bare vil lese litt. I boka får du 12 noveller av varierende lengde. I noen av novellene er det jul, men alle er en krimhistorie.

Fin bok som passer godt både i førjulstiden og i romjula, eller når du ellers vil lese en god novelle :)


Forfatter: Val McDermid
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 218
Format: Pocket
Originaltittel: Christmas is Murder
Oversatt av: Kari Engen

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Mord til jul er en samling stemingsfulle krimnoveller fra den skotske mesteren. I en av dem blir en forfatter hjemsøkt av en ondskapsfull og sjalu skribent. I en annen jakter Tony Hill og Carol Jordan på en morder som skal slå til 1. juledag.

Perfekt lesning i en travel førjulstid eller foran peisen i romjula.



Om forfatteren:

Val McDermid er en bestselgede forfatter av ypperste klasse. Hun skriver på heltid og deler sin tid mellom Cheshire og Edinburgh. Bøkene hennes er oversatt til over tretti språk og solgt i over seksten millioner eksemplarer.

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

Les det nyeste nummeret av Hverdagsnettmagasinet her:

 

Cappelen Damm