Skip to main content

Ønsker deg død

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Peter James
Leseeksemplar fra Vigmostad Bjørke

Hvis ikke han kan få henne, skal ingen Hvis ikke han kan få henne, skal ingen. Singel jente, 29, rødhåret og ulmende, med et kjærlighetsliv som har krasjet. Søker en som kan tenne flammen igjen. Moro, vennskap, og - hvem vet - kanskje noe mer? Red Westwood møter kjekke, sjarmerende og rike Bryce Laurent gjennom en nettdating-tjeneste. Hun blir umiddelbart tiltrukket.

Men idet kjærligheten begynner å blomstre, begynner sannheten om fortiden hans å komme fram. Den mørke siden blir stadig mer framtredende. Det viser seg at alt han har fortalt om seg selv er løgn, og Reds forelskelse forvandles gradvis til frykt.

Under politibeskyttelse kaster hun ham ut av både leiligheten og livet sitt. Men Reds mareritt har bare så vidt startet. Bryce er besatt av henne, og intensjonen hans er å ødelegge alt og alle hun har kjær. Også henne. …

 
Forfatter: Peter James
Forlag: Vigmostad & Bjørke
Utgivelsesår: 2018
Originaltittel: Want you dead
Oversatt av: Halvor Kristiansen
Antall sider: 510
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Enda en bok om politietterforskeren Roy Grace. Jeg bare elsker denne serien hvor hver bok er avsluttende - men med en liten tråd som følger boka; nemlig hva skjedde med Sandy, kona til Roy.

Historien er en klassisk historie - jente møter gutt på en nettside. Etterhvert går det ikke så bra. Peter James skriver bra og holder på leserens interesse ved å ha et høyt spenningsnivå gjennom hele boka. Denne må du lese om du liker psykologisk krim!


Om forfatteren:
Peter James (f. 1948) er en internasjonalt bestselgende spenningsforfatter som er utgitt på 36 språk og har solgt over 17 millioner bøker på verdensbasis. James er kjent for å gjøre spesielt grundig research. Alle bøkene om etterforsker Roy Grace har sitt utgangspunkt i en sann historie eller i fakta han har funnet under forarbeidet.

 

Vigmostad & Bjørke