Voksentoppens allergikokebok

  • Anne Lise Johannessen
: Boka er mottatt som leseeksemplar og må derfor merkes som reklame:

 Dette er kokeboka for alle med matallergi eller andre former for overfølsomhet mot mat.

Her får du oppskrifter på supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri - både med og uten gluten, egg, melk og nøtter. Endelig kan du kose deg akkurat som du vil!

Boka inneholder også nyttige råd og tips i forhold til matvareoverfølsomhet. Den er skrevet av overlege Ragnhild Halvorsen, klinisk ernæringsfysiolog Anne K. Bueso, kost-økonom Ann Eli Mavrakis og kokk Tommy Dypvik ved Voksentoppen senter for astma og allergi.

Fotograf Mona Gundersen har tatt alle bildene i boka.

Voksentoppen er et spesialsykehus for barn og unge med alvorlig allergi, astma og andre lungesykdommer, eksem og matvareintoleranse. Senteret har lang erfaring og bred kompetanse på feltet mat-allergi og -intoleranse.

Forlag: Damm, 2007

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.